INTRASOFT International şi SIVECO Romania vor furniza servicii software pentru Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei | SIVECO Romania

Luni, Octombrie 19, 2009

Bucureşti, 19 octombrie 2009 - INTRASOFT International - membru al INTRACOM IT Services Group - şi SIVECO Romania vor furniza servicii software Agenţiei Europene de Siguranţă a Aviaţiei (EASA), cu sediul în Koln, Germania.

Bugetul estimat al acestui contract, care se va desfăşura în următorii 2 ani, cu posibilitate de prelungire pe încă doi ani, este de 4 milioane euro.

Cele două companii vor furniza servicii software pentru aplicaţii colaborative de gestionare a documentelor, înregistrărilor şi fluxurilor de lucru.

EASA este instituţia-cheie a Uniunii Europene responsabilă de strategia pentru siguranţa aviaţiei, având misiunea de a promova cele mai înalte standarde comune de securitate şi protecţie a mediului în aviaţia civilă din Europa. Agenţia are 400 de specialişti angajaţi din toate statele Uniunii Europene şi se află într-o continuă extindere, ca urmare a consolidării poziţiei de centru european de excelenţă în siguranţa aeriană.

"Suntem încântaţi că am încheiat contractul cu EASA, o agenţie de prim plan în siguranţa aviatică europeană", a declarat Athanasios Kotsis, CEO al INTRASOFT International. "Pentru INTRASOFT, contractul reprezintă încă o dovadă de succes în angajamentul nostru de a aborda noi pieţe şi oportunităţi de viitor în Europa şi în afara ei, şi este un indicator al reputaţiei companiei în privinţa asigurării de servicii şi standarde de calitate".

În realizarea acestui contract, SIVECO Romania se bazează pe experienţa acumulată de-a lungul a peste 10 ani, în proiecte complexe de dezvoltare şi implementare software, derulate în Azerbaijan, Bulgaria, Belgia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Franţa, Germania, Italia, Liban, Moldova, Maroc, Turcia, USA.

"Suntem extrem de onoraţi de participarea la acest proiect realizat pentru o organizaţie de elită a Uniunii Europene. Proiectul se încadrează în direcţia strategică de afirmare a companiei SIVECO Romania ca un jucător de prim rang la nivel european, fiind rezultatul unei implicări active în IT-ul european, din punct de vedere profesional, social şi comercial", a declarat Ştefan Morcov, VicePreşedinte Adjunct în cadrul SIVECO Romania.