Irina Socol, „Business Woman of the Year” | SIVECO Romania

Irina Socol, „Business Woman of the Year”

Joi, Martie 8, 2007

Bucureşti, 08 Martie 2007 – Cea de-a doua ediţie a galei Annual Investment Awards, organizată de revista Business Review, a recompensat, într-un mod integru şi transparent, meritele comunităţii de afaceri din România.

Anul acesta, premiul „Business Woman of the year” a fost câştigat de către Irina Socol, Director General al companiei SIVECO România. Această distincţie este o recunoaştere a calităţilor manageriale pe care Irina Socol le-a probat în anul 2006 dar şi de-a lungul întregii sale cariere.

Premiul răsplăteşte contribuţia pe care Irina Socol o are în evoluţia companiei SIVECO România, determinarea pe care o are de a stimula echipa SIVECO să se auto-depăşească, probând totodată valoarea adusă de managementul superior în progresul unei organizaţii.

„Sunt mândră de realizările companiei noastre din 2006 - şi sunt deosebit de recunoscătoare revistei Business Review că, prin această competiţie, ne stimulează să ne gândim la reuşita în afaceri ca rezultat al unui efort colectiv. Identificare fiecăruia dintre noi cu compania în care lucrăm este un lucru extraordinar. Poate că acesta este lucrul cel mai de preţ pe care l-am reuşit în ultimii 15 ani de zile, în calitate de manager al SIVECO Romania.  Eu cred că atunci când reuşeşti să integrezi obiectivele angajaţilor tăi în cele ale organizaţiei, ai siguranţa că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus împreună cu ei. Sunt convinsă că în 2007 vom avea rezultate şi mai bune”, declară Irina Socol.

Premiul acordat de Business Review are în vedere o carieră profesională încununată de succes,  a uneia dintre personalităţile importante ale sectorului IT românesc.

Irina Socol susţine cultivarea şi promovarea în mediul organizaţional a profesionalismului, a responsabilităţii şi a respectului faţă de client. „Prin tot ceea ce facem, ne dorim  să fim mereu alături de clienţii şi partenerii noştri, întrucât satisfacţia lor este esenţială pentru calitatea produselor şi serviciilor noastre”, spune Irina Socol.