Irina Socol, nominalizată în finala primei ediţii a Premiilor europene pentru antreprenoriat feminin | SIVECO Romania

Irina Socol, nominalizată în finala primei ediţii a Premiilor europene pentru antreprenoriat feminin

Joi, Mai 20, 2010

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Parlamentul Uniunii Europene.

Bucureşti, 20 mai 2010 - Juriul competiţiei "Premiul European pentru Antreprenoriat Feminin" a anunţat nominalizările pentru 2010. Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania, se află pe lista celor 16 antreprenoare din Europa nominalizate pentru lansarea unor afaceri de succes.

Premiile pentru categoriile Economie, Mediu, Ştiinţă, Studente antreprenoare - şi cele speciale oferite de presă şi de reţeaua wimadame.com - se vor acorda în cadrul unei ceremonii care va avea loc la sediul Parlamentului European, pe 3 iunie 2010.

"Această nominalizare este o mare onoare pentru noi şi o reală surpriză pentru că vine din partea unei puternice părţi a presei, şi anume presa economică europeană. Astfel de premii răsplătesc eforturile din ultimii 19 ani ale întregii echipe SIVECO Romania care s-au materializat în proiecte IT complexe şi de succes. Mă bucur că proiectele noastre din zona eBusiness dezvoltă calitatea mediului economic, în timp ce proiectele noastre de eInclusion contribuie la reducerea decalajelor digitale şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru milioane de oameni din România, Europa şi din lumea întreagă", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.

Juriul competiţiei este format din redactori ai unor publicaţii economice din Belgia şi Franţa şi din consiliul de conducere al reţelei wimadame.com, reţea consacrată femeilor europene. Acest consiliu va avea cuvântul final în selectarea câştigătoarelor.

"Evenimentul pe care îl vom organiza la Palatul Parlamentului din Bruxelles urmăreşte punerea în valoare a femeilor care au reuşit să construiască în Europa afaceri de succes. Este un prim pas prin care dorim să răsplătim aceste reuşite şi să le facem cunoscute. Premiile pentru cele şase categorii vor fi acordate în fiecare an într-o capitală europeană diferită", a declarat Martine Abbou, fondatoarea reţelei Wimadame. (www.wimadame.com).