Mediul de afaceri se schimbă drastic. Sunteți pregătiți să îi faceți față? | SIVECO Romania

Mediul de afaceri se schimbă drastic. Sunteți pregătiți să îi faceți față?

Vineri, Octombrie 23, 2015

În conformitate cu tendințele tehnologice prognozate de Gartner, soluțiile informatice oferite de SIVECO România susțin dezvoltarea organizațiilor

Cei mai mulți manageri își fac planurile de afaceri în funcție de rezultatele financiare obținute în anii precedenți. Dar dacă anii care vin vor fi total diferiți de ce a fost în trecut?

Potrivit unui studiu recent al companiei Gartner, liderul mondial în cercetarea de piață din domeniul IT, “Mediul de afaceri digital este în creștere. 50% dintre companii și-au propus să devină digitale în următoarele 24 de luni, și 83% într-o perioadă de trei până la cinci ani, ceea ce va produce presiuni mari asupra angajaților din companii”. (Digital Business Is Here Now, 18 martie 2015)

Dacă aceasta este realitatea, atunci trebuie să existe și soluții! Împărtășind pe deplin perspectiva Gartner privind tendințele tehnologice, compania SIVECO România susține de mai bine de 23 de ani, eforturile companiilor de a se adapta cerințelor mondiale și de a-și spori performanțele prin adoptarea de soluții informatice.

Cred cu tărie în viziunea exprimată de Gartner, aceea că tehnologia poate conecta nu doar oamenii cu afacerile lor, dar poate conecta oamenii cu afacerile lor și cu lucrurile care îi înconjoară, în vederea creșterii eficienței businessului. Pentru a sprijini organizațiile în migrarea către un mediu de afaceri digital, noi dezvoltăm și implementăm sisteme informatice inovative, ce oferă un important avantaj competitiv clienților noștri pregătiți pentru viitor”, spune Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO România.

Prin proiectele de informatizare pe care le implementează, SIVECO generează un impact pozitiv asupra principalelor domenii ale economiei: educația, sănătatea, agricultura, administrația și mediul de business.

Proiectele de eLearning construiesc „punți” între profesori și elevii nativ digitali. Punându-le la dispoziție soluții educaționale adecvate și dispozitive moderne, profesorii se pot conecta mult mai ușor cu elevii lor, pot vorbi „pe limba lor” și îi pot pregăti mai bine pentru viitor.

Tehnologiile moderne asigură organizațiilor din sistemul de îngrijire a sănătății intervenții rapide, monitorizarea permanentă a pacienților, precum și mobilitate pentru cei care sunt responsabili de sănătatea cetățenilor.

Soluțiile de tip eAgriculture realizate de SIVECO facilitează managerilor din domeniul agricol urmărirea și controlul în timp real a executării lucrărilor agricole, de oriunde ar fi și de pe orice dispozitiv au la îndemână, inclusiv smartphone sau tabletă.

Portofoliul complet de soluții informatice ale SIVECO cuprinde aplicații pentru gestiunea resurselor întreprinderilor Enterprise Application Suite), aplicații pentru gestiunea documentelor și a fluxurilor de lucru, soluții pentru instruirea angajaților (eLearning), soluții de tip tablou de bord (Business Intelligence), soluții eHealth, eGovernment, eAgriculture și soluții eCustoms

În prezent, peste 1.600 de organizații din sectorul public și privat folosesc sisteme informatice realizate de SIVECO.