Microsoft Central Eastern Europe anunţă DIMSOFT şi SIVECO Romania câştigători ai premiului "Partenerul Anului" | SIVECO Romania

Marţi, Iunie 29, 2010

Partenerii Microsoft Romania sunt apreciaţi la nivel global pentru excelenţa în inovaţie, calitatea serviciilor oferite clienţilor şi strategia de creştere a afacerilor

Bucureşti, 29 June 2010 - Microsoft recunoaşte excelenţa partenerilor săi din Europa Centrală şi de Est şi are deosebita plăcere să anunţe:

DIMSOFT câştigător la categoria Large Account Reseller pentru propunerea "Abordarea integrată a ofertelor de tehnologie"
SIVECO Romania câştigător la categoria Citizenship, cu propunerea "Economia bazată pe cunoaştere"

Premiile onorează Microsoft Registered Partners, Microsoft Certified Partners şi Microsoft Gold Certified Partners care au furnizat soluţii exemplare clienţilor pe parcursul anului trecut. Câştigătorii au fost selectaţi din peste 500 de propuneri primite din cadrul reţelei de parteneri din regiune şi vor fi recunoscuţi public în cadrul Microsoft Worldwide Partner Conference 2010, evenimentul anual dedicat partenerilor din industrie, ce va avea loc între 11 şi 15 iulie în Washington D.C. Premianţii a fost selectaţi de Microsoft dintr-un grup de companii nominalizate pe baza dedicaţiei lor în utilizarea tehnologiilor Microsoft pentru furnizarea de soluţii adaptate nevoilor consumatorilor.

Mircea Săndulescu, Director General, DimSoft: "Ne bucură şi ne onorează această recunoaştere la nivel regional a rezultatelor DimSoft. Acest lucru ne confirmă strategia de a pune întotdeauna satisfacţia clienţilor noştri pe primul loc, oferindu-le în parteneriat cu Microsoft soluţii perfect adaptate la nevoile şi aşteptările lor. Mulţumim clienţilor şi partenerilor noştri, care au făcut posibilă acordarea acestui premiu ce promovează performanţa echipei DimSoft şi ne poziţionează la nivel de top în regiune."

Irina Socol, Preşedinte şi Director General, SIVECO Romania: "Suntem deosebit de onoraţi de această confirmare a implicării companiei noastre în proiecte cu valoare socială importantă, în special când recunoaşterea vine din partea Microsoft, lider mondial în susţinerea unor astfel de initiaţive. Considerăm că cea mai bună modalitate de a ne manifesta responsabilitatea civică este de proba excelentă profesională în domeniile în care deţinem expertiza. Unul din obiectivele esenţiale ale societăţii noastre este creşterea durabilă, bazată pe competente. Până în 2015 majoritatea locurilor de muncă, indiferent de activitate, vor cere cunoştinţe de operare a computerului, dobândire de competente digitale sau e-skills. Din această perspectivă, proiectul "Economia bazată pe Cunoaştere" iniţiat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, desfăşurat în 255 de comunităţi din România, pune bazele includerii competenţelor digitale în formarea profesională a adulţilor din mediul rural şi facilitează comunicarea şi accesul public la informaţie prin intermediul secţiunilor dedicate de educaţie, cultură, administraţie şi afaceri din cadrul portalului eComunitate."

Călin Tatomir, General Manager, Microsoft România: "Anul acesta, aproximativ 300 de parteneri din CEE s-au înscris în competiţia pentru premiul Partenerul Anului, demonstrând o gamă largă de soluţii inovative pentru pieţele în care activează. Suntem încântaţi să recunoaştem partenerii ale căror aplicaţii au demonstrat cum au încercat să depăşească aşteptările consumatorilor, oferind soluţii cu adevarat inovative şi valoroase pentru aceştia. Partenerii noştri aduc o contribuţie vitală la ecosistemul local de business. La ediţia din acest an a Worldwide Partner Conference vom sărbători contribuţia acestora la nivel de CEE şi vom recunoaşte succesul lor."

Cu peste 250,000 de parteneri la nivel de EMEA, ecosistemul dinamic al Microsoft reprezintă aproximativ două treimi din industria IT din regiune. Worldwide Partner Conference este menită să ilustreze exemple de bune practici, să pună în legătură partenerii şi executivii locali şi nu în ultimul rând să-i ajute să dezvolte soluţii fiabile pentru clienţii ce utilizează tehnologii precum Windows 7. Companiile din ecosistemul Microsoft din CEE deţin aproximativ 211,000 de angajaţi, iar organizaţiile ce dispun de resurse IT angajează în plus 392,000 de profesionişti IT ce lucrează cu software Microsoft sau cu produse şi servicii bazate pe tehnologiile Microsoft. Impreună, aceşti angajaţi reprezintă 50% dintre angajaţii IT din 2009 şi 59% din taxele legate de IT din regiune.

Premiile Microsoft recunosc inovaţia, plus valoarea de business şi rezultatele partenrilor şi se acordă pentru 13 categorii, iar câştigătorii reprezintă performerii de top din industria IT a regiunii central şi est-europene.

Despre Microsoft Worldwide Partner Conference
Microsoft Worldwide Partner Conference oferă comunităţii de parteneri Microsoft acces la strategii cheie de marketing şi business, leadership şi informaţii referitoare la soluţii specifice create pentru a stimula succesul partenerilor pe pieţele în care activează.

Pe lângă oportunităţile informative referitoare la vânzări, marketing, servicii şi tehnologie, Worldwide Partner Conference este mediul ideal în care partenerii pot dobandi cunoştinţe valoroase de la colegii lor de breaslă şi de la Microsoft.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi http://www.microsoft.com/partner/events/wwpartnerconference şi pagina programului pentru parteneri https://partner.microsoft.com.

Pentru a urmări Microsoft Worldwide Partner Conference vă rugăm accesaţi http://www.microsoft.com/presspass/events/wwpc/.

Despre Microsoft
Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii şi soluţii, care ajută oamenii şi companiile să îşi atingă pe deplin potenţialul. Misiunea Microsoft Romania este creşterea satisfacţiei partenerilor şi utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism şi onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporaţiei.