Participare românească la IST Africa 2007 | SIVECO Romania

Participare românească la IST Africa 2007

Miercuri, Iunie 13, 2007

Bucureşti, 13 iunie 2007Recent, capitala Mozambicului, Maputo, a găzduit conferinţa şi expoziţia internaţională IST Africa 2007.

Evenimentul a urmărit prezentarea rezultatelor cercetărilor şi a aplicaţiilor inovative din domeniul IT&C, precum şi a experienţelor şi bunei practici în dezvoltarea de proiecte privind educaţia asistată de calculator.

Audienţa a fost constituită din reprezentanţi guvernamentali din Africa, reprezentanţi ai Comisiei Europene, ai SADC (Southern African Development Community), precum şi delegaţi din 50 de ţări din toată lumea care au susţinut peste 150 de prezentări.

SIVECO Romania s-a remarcat atât în cadrul expoziţiei, unde a promovat  tehnologiile inovative şi soluţiile educaţionale asistate de calculator, cât şi în cadrul sesiunilor de workshop-uri.

Reprezentanţii SIVECO Romania, Alexandru Coşbuc, International Sales Manager, eLearning Solutions şi Otto Zelch, Line of Business Director, au susţinut prezentarea “The Success of The Romanian IT - Based Educational System”, auditoriul dovedindu-se extrem de interesat de acest proiect.

SIVECO Romania îşi manifestă constant disponibilitatea de a împărtaşi celor interesaţi din experienţa acumulată în dezvoltarea de proiecte naţionale şi regionale privind informatizarea învăţământului, urmărind în acelaşi timp stabilirea de parteneriate profitabile cu reprezentanţi comerciali, guvernamentali sau ai organizaţiilor de cercetare din domeniul IT&C”, spune Alexandru Coşbuc, International Sales Manager for eLearning Solutions în cadrul SIVECO Romania.

AeL, soluţia de eLearning dezvoltată de SIVECO Romania a obţinut numeroase distincţii nationale şi internaţionale, ceea ce vine ca o confirmare a faptului că software-ul educaţional românesc este extrem de competitiv în acest sector.

Lecţiile interactive dezvoltate pe platforma AeL, au obţinut în anul 2005 premiul pentru cel mai bun conţinut educaţional din lume, în cadrul World Summit Award, proiectul românesc concurând direct cu soluţii educaţionale propuse de alte 168 de ţări. Dupa 7 ani de succes în implementarea proiectului SEI-Sistem Educaţional Informatizat , suntem în măsură să împărtăşim din experienţa noastră şi altor ţări interesate să introducă tehnologia informaţională în educaţie” a declarat Otto Zelch, eLearning Line of Business Director în cadrul SIVECO Romania.