Pentru SIVECO România, anul 2007 va fi anul proiectelor europene | SIVECO Romania

Pentru SIVECO România, anul 2007 va fi anul proiectelor europene

Miercuri, Februarie 28, 2007

Bucureşti, 28 Februarie 2007 – Pentru SIVECO România, anul 2007 va fi anul proiectelor europene.

Compania este prezentă pe piaţa unică europeană prin soluţii software de cea mai nouă generaţie, care îndeplinesc cerinţele Uniunii Europene şi susţin organizaţiile ce îşi desfăşoară activitatea pe această piaţă: SIVECO Applications 2010 – o nouă versiune de pachet integrat, special concepută pentru piaţa unică, SIVADOC 2010 – un sistem de gestiune a documentelor şi fluxurilor de lucru, soluţii de eLearning, eTraining, eHealth, eCustoms, eAgriculture, eBanking.

În 2007, compania îşi propune o creştere a cifrei de afaceri cu 20% până la cca. 50 milioane USD, în condiţiile menţinerii ritmului de creştere înregistrat în ultimii ani.

„Anul 2007 va fi anul proiectelor europene pentru că acesta este pasul următor ce vine firesc pentru SIVECO România. Ne-am dezvoltat şi am evoluat prin proiecte complexe iar expertiza recunoscută pe care o deţinem în dezvoltarea, implementarea şi integrarea de soluţii software ne recomandă drept un partener de nădejde pentru orice companie de pe piaţa Uniunii Europene. Obiectivele noastre pentru 2007 sunt ambiţioase dar realiste. Ne vom consolida proiectele şi parteneriatele, dar vom demara şi altele noi, vom investi la fel de mult în cercetare – dezvoltare, pentru că aceasta este calea spre progres, şi ne vom extinde pe pieţele regionale şi europene prin replicarea proiectelor de succes derulate la nivel naţional. Dorim să oferim beneficiarilor noştri, întotdeauna, cea mai potrivită soluţie pentru eficientizarea activităţii lor: un soft care contează”, spune Irina Socol, Director General al companiei SIVECO România.

Necesitatea unor soluţii de management al afacerii pregătite pentru a întruni toate condiţiile impuse de UE este mai presus de orice argument. „Piaţa unică europeană devine pentru noi toţi „scena” dezvoltării viitoare, dar aceasta doar în condiţiile în care ştim să îi intuim oportunităţile şi să ne orientăm activ şi concurenţial. Uniunea Europeană aduce cu ea o realitate de necontestat pentru toate ariile vieţii economice, iar soluţiile ERP vor reprezenta „nucleul” dezvoltării viitoare”, declară doamna Aurora Crusti, Directorul Departamentului SIVECO Applications.

Lansarea celor două soluţii software, SIVECO Applications 2010 şi SIVADOC 2010, dezvoltate astfel încât să răspundă în totalitate la cerinţele pieţei unice, este un demers previzibil pentru o companie ce încearcă mereu să îşi adapteze oferta la nevoile individuale ale clienţilor săi, la cerinţele impuse de evoluţia continuă a mediului de afaceri. Acesta este, totodată, un pas necesar în evoluţia companiei SIVECO România, care, conform strategiei stabilite pentru următorii 5 ani, îşi propune să atingă statutul de integrator de aplicaţii la nivel regional.

SIVECO Applications 2010 – un soft care contează pentru alinierea la cerinţele din  Uniunea Europeană

SIVECO România propune organizaţiilor o soluţie matură, completă, integrată – un soft pregătit pentru Uniunea Europeană, SIVECO Applications 2010.

„Credem că pachetul integrat SIVECO Applications 2010 va contribui în mod decisiv la consolidarea mentalităţii managementului românesc privitor la importanţa implementării unui ERP performant ca premiză de bază pentru câştigarea de avantaj competitiv pe piaţă”, spune Aurora Crusti.

ERP-ul SIVECO Applications 2010 se adresează oricărui tip de organizaţie, reprezentând un instrument de generaţie nouă, deosebit de util, menit să eficientizeze activităţile şi procesele interne şi să asigure un management superior al acestora. Beneficiile aduse de SIVECO Applications 2010 sunt multiple: îmbunătăţirea activităţii organizaţiei prin creşterea productivităţii, o folosire judicioasă a resurselor, cunoaşterea operativă şi detaliată a veniturilor şi cheltuielilor, reducerea costurilor. Totodată, se realizează o mai bună orientare a utilizatorilor în mediul de afaceri, ceea ce conduce la o competitivitate crescută şi o comunicare deschisă cu partenerii.

Clienţii SIVECO beneficiază de expertiza recunoscută pe plan naţional şi internaţional pe care specialiştii companiei o deţin în dezvoltarea şi implementarea sistemelor ERP.

Peste 450 de clienţi interni şi 1800 de beneficiari din peste 35 de ţări atestă calitatea soluţiilor SIVECO; nume de referinţă ale economiei româneşti au ales, de-a lungul anilor, soluţiile SIVECO: AEROSTAR Bacau, MEVA Turnu-Severin,  PETROM, Astra Bus Arad, General Turbo, Romanceram Roman, Uztel Ploieşti, dar pot fi menţionate şi colaborãri cu alte importante companii private precum: Raiffeisen Bank, Citibank, Dobrogea Biscuit, URSUS Breweries, Carpatair, Metacom Group, Anticoroziv, Congaz Constanţa, Urban sau cu instituţii ale domeniului public: Primãria Municipiului Bucureşti, Ministerul Comunicaţiei şi Tehnologiei Informaţiilor, Ministerul  Afacerilor Externe şi mulţi alţii.

„SIVECO Applications 2010 este un „soft care contează” contribuind, în mod evident, la informatizarea societăţii şi economiei românesti. Este folosit de organizaţii care au impact major în mediul de afaceri românesc, aducându-le din punctul de vedere al  productivităţii la nivel european: un utilizator de SIVECO Applications lucrează  8 ore / zi dar realizează cât în 12..., are acces la toate rapoartele necesare şi compatibile UE. Noi nu considerăm niciodată un proiect încheiat până nu suntem pe deplin siguri că beneficiarul exploatează aplicaţia perfect, că toate modulele aplicaţiei sunt în totalitate valorificate. Folosind o exprimare auzită chiar la beneficiarii noştri, cu noi,  pe utilizator “nu îl doare capul. E o situaţie întâlnită destul de rar...”, spune Irina Socol, Director General SIVECO România.

SIVADOC 2010 – un soft care contează în luarea deciziilor  

Concepţia ce stă la baza produsului SIVADOC 2010 este că informaţia, înregistrată şi stocată în orice formă, poate fi regăsită şi reutilizată, iar aceasta conduce la utilizarea în timp real a informaţiilor ca suport în luarea deciziilor.

SIVADOC 2010 este un soft care aduce importante beneficii utilizatorilor săi:

  • eficienţă sporită prin structurarea activităţii şi a documentaţiei necesare;
  • avantaj competitiv prin reducerea timpului de răspuns la solicitările clienţilor;
  • monitorizarea permanentă a stării documentelor în cadrul fluxurilor de procesare;
  • gestionarea centralizată a documentelor;
  • automatizarea şi standardizarea fluxurilor de lucru;
  • gestionarea riguroasă a drepturilor de acces la documente etc.
  • furnizează un instrument de management pentru urmărirea activităţilor şi performanţelor;
  • reprezintă un suport informatic pentru activităţile de auditare.

„Pentru toate organizaţiile româneşti, ce au intrat, de la 1 Ianuarie 2007, pe piaţa UE, SIVECO Applications 2010 şi SIVADOC 2010 reprezintă opţiuni cu adevărat avantajoase întrucât ele asigură eficienţa în derularea activităţiilor şi planificarea resurselor, şi, implicit un important avantaj competitiv pe piaţă. Prin tot ceea ce facem, oferim pieţei europene soft-uri care contează, capabile să susţină dezvoltarea şi progresul oricărei organizaţii pe această piaţă”, afirmă Irina Socol, Director General SIVECO România.