Performantele unei companii sunt mai bune atunci cand softul care le monitorizeaza "gandeste" strategic | SIVECO Romania

Performantele unei companii sunt mai bune atunci cand softul care le monitorizeaza "gandeste" strategic

Luni, Mai 5, 2008

Intr-un mediu concurential tot mai dinamic, managementul cauta sisteme software care sa suplineasca efortul uman in ceea ce priveşte extragerea de date esentiale, analiza acestor date, inlaturarea informatiilor nerelevante sau redundante din procesele de lucru curente ale organizatiilor.

In acest context, SIVECO Romania aduce pe piata un nou produs din sfera Business Intelligence – SIVECO Balanced ScoreCard, solutia de management strategic ce asigura comunicarea transparenta si eficienta a obiectivelor strategice ale organizatiei dar si monitorizarea performantelor sale.

Aceasta solutie noua de pe piata romaneasca se aliniaza la tendinta  international a de a promoa managementul participativ si responsabilizarea angajatilor la succesul organizatiei prin cresterea competitivitatii lor profesionale si manageriale.

„Prin implementarea SIVECO Balanced ScoreCard, managementul oricarui tip de organizatie castiga un suport real pentru luarea deciziilor, pe baza accesului securizat si in timp util la informatii de interesPlasand strategia in centrul atentiei, solutia ofera beneficiarului informatii relevante cu privire la modul in care organizatia se indreapta spre atingerea obiectivelor urmarite”, afirma Dorin Bara, Deputy Line of Business Manager in cadrul SIVECO Romania.

Pentru SIVECO Romania, solutia de management strategic vine in completarea unei alte solutii din sfera Business Intelligence, implementata de-a lungul timpului la numerosi reprezentativi ai mediului de afaceri romanesc – SIVECO Business Analyzer.

Desi nou lansata pe piata, SIVECO Balanced ScoreCard a fost deja implementata cu succes in cadrul societatii ANTICOROSIV, in cadrul unui amplu proiect PHARE de „Strategia Calitatii”.

Scopul principal al solutiei dezvoltate de SIVECO Romania il reprezinta furnizarea de date si informatii structurate catre actionari si top-management, care sa faciliteze luarea deciziilor in cadrul companiei. Solutia elaboreaza seturi de indicatori capabili sa cuprinda strategia si obiectivele pentru toate directiile, departamentele si angajatii companiei beneficiare – de la manageri pana la executanti.

Softul de management strategic SIVECO Balanced ScoreCard aduce numeroase beneficii utilizatorilor sai, precum:

  • monitorizarea, analiza si compararea performantei la nivel de angajat, departament, directie dar si la nivelul intregii organizatii;
  • posibilitatea definirii de scenarii dinamice sub forma de modele avansate de business, conducand la realizarea unor situatii specifice de interes managerial;
  • posibilitatea accesului concurent asupra datelor, monitorizat prin mecanisme avansate de securitate a datelor, dar si de recuperare a lor;
  • existenta de mecanisme automate de incarcare a datelor si jurnalizare a operatiilor, asigurarea unui acces rapid la informatii in scopul analizei lor.

Solutia dezvoltata de SIVECO Romania se incadreaza in sfera aplicatiilor "user - friendly", permitand personalizarea interfetei cu utilizatorul in functie de preferintele acestuia, precum si definirea de noi indicatori de interes pentru beneficiar. Sistemul esteflexibil, oferind posibilitati sporite de adaptare pe specificul de business al beneficiarului.

"Respectand conceptele moderne ale managementului strategic SIVECO Balanced ScoreCard da posibilitatea realizarii si urmaririi de indicatori de performanta KPI (Key Performance Indicators), care ofera o imagine cat mai concreta si cuprinzatoare asupra domeniilor de business din cadrul companiei”, explica Ciprian Neacsu, Technical Leader in cadrul companiei SIVECO Romania.