Poziție SIVECO România referitoare la declarațiile doamnei Ana Maria Pătru | SIVECO Romania

Poziție SIVECO România referitoare la declarațiile doamnei Ana Maria Pătru

Marţi, Mai 30, 2017

Am fost de-a dreptul șocați de calomniile lansate de doamna Ana Maria Pătru la adresa companiei SIVECO România.

Informațiile prezentate nu sunt conforme cu realitatea și reprezintă încercări de inducere în eroare a opiniei publice de către o persoană care în mod repetat a solicitat foloase necuvenite companiei noastre.

În consecință, compania SIVECO a decis să o acționeze în judecată pe doamna Ana Maria Pătru pentru minciunile și afirmațiile denigratoare lansate în spațiul public.

Este o copilărie să credem că print-un soft auditat, testat și verficat din punctul de vedere al securității s-ar putea frauda votul popular. Mai ales că rezultatele votului au fost confirmate de numărătorile paralele ale partidelor.

Reamintim un aspect esențial al derulării numărătorii de voturi – partidele politice desfășoară numărători paralele de voturi, prin metode total independente de AEP. Prin urmare, este evident că nu se poate vorbi despre nicio fraudare, cu softul AEP, al rezultatelor.

Totodată, menționăm că doamna Ana Maria Pătru a avut cel mai înalt nivel de acces la datele centralizate prin intermediul softului. Nicio companie producătoare de software nu poate fi făcută responsabilă de modul în care doamna Ana Maria Pătru a utilizat, preferențial sau nu, datele colectate de soft.

Doamna Ana Maria Pătru încearcă să deturneze atenția de la procesele în care este implicată. Avem încredere că justiția va clarifica toate aceste aspecte.

SIVECO este principalul producător roman de software industrial, cu peste 1700 de clienți de-a lungul celor 25 de ani de activitate și taxe plătite către bugetul de stat de peste 179 milioane euro.