Lumea afacerilor în secolul XXI: echilibru între profitabilitate și responsabilitate

Lumea afacerilor în secolul XXI: echilibru între profitabilitate și responsabilitate

Joi, Aprilie 3, 2014

La Gala premiilor anuale Romanian CSR Awards, aplicaţia SIVECO privind susţinerea Conferinţei Naţionale şi a celei Internaţionale de Învăţământ Virtual a fost premiată la categoria Educaţie

Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual (CNIV) şi Conferinţa Internaţională de Învăţământ Virtual (ICVL) reprezintă forumuri de dezbatere ştiinţifică şi un cadru propice de afirmare pentru iniţiativele profesionale şi de management din mediul academic şi preuniversitar. În mod tradiţional, de mulţi ani, ele se desfăşoară simultan în octombrie. Cu acest prilej, se lansează programe pentru introducerea tehnicilor de eLearning şi utilizarea de software educaţional în învăţământul superior şi preuniversitar. Evenimentele reunesc anual profesori din învăţământul superior şi preuniversitar, elevi şi studenţi, specialişti în educatie şi în IT.

SIVECO se implică de peste un deceniu în susţinerea conferinţelor, împreună cu partenerii din Universitatea Bucureşti şi Centrul pentru dezvoltare şi inovare în educaţie.

La ediţia din 2014 a Galei CSR Awards, proiectul CNIV/ICVL a fost premiat la categoria Educaţie, secţiunea "Companii cu peste 250 de angajaţi". 100 de proiecte au fost înscrise în concurs, de către 60 de companii - un număr record potrivit organizatorilor, CSR Media.

Efervescenţa privind proiectele CSR confirmă preocuparea crescută, la nivel global, pentru noua abordare a afacerilor, în secolul XXI.

Responsabilitatea socială face parte din filosofia de dezvoltare a companiei SIVECO, ale cărei proiecte complexe, de mare amploare, au impact social major asupra unor domenii vitale ale societăţii: educaţie, sănătate, agricultură. Astfel, soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale şi îmbunătăţesc activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.