SIVECO premiata pentru inovarea in activitatile de integrare si interoperabilitate

SIVECO Romania premiată pentru inovarea în activităţile de integrare şi interoperabilitate din domeniul sănătăţii, la conferinţa eHealth Next Generation

Marţi, Iunie 3, 2014

Compania este un promotor activ în evidenţierea necesităţii implementării proiectelor de eHealth, ca iniţiativă strategică de modernizare a oricărei societăţi

Premiul "Innovation in Healthcare Integration and Interoperability" a fost acordat de Asociaţia HL 7 România în cadrul conferinţei eHealth Next Generation şi este o recunoaştere a soluţiilor destinate sistemului de sănătate dezvoltate de companie. SIVECO Romania dezvoltă şi implementează soluţii complexe ce vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor de sănătate, prin utilizarea extensivă de instrumente informatice.

SIVECO Romania are o experienţă de peste 15 ani în proiectarea, realizarea, integrarea şi mentenanţa sistemelor informatice de nivel naţional, optimizării gestionării fondurilor colectate de la asiguraţi în vederea optimizării prestării serviciilor de sănătate, cu efect imediat şi nemijlocit în creşterea nivelului de sănătate al celor asiguraţi.

"Suntem promotori activi în dezvoltarea şi implementarea proiectelor de eHealth, ca iniţiativă strategică de modernizare a societăţii. Compania noastră contribuie la implementarea proiectelor, de mare complexitate şi dificultate, vizând informatizarea domeniului sănătăţii, desfăşurate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Acesta este un mijloc esenţial pentru eficientizarea sistemului de sănătate din România şi creşterea calităţii serviciilor medicale şi farmaceutice", declară Dragoş Dobran, directorul departamentului de eHealth din cadrul SIVECO Romania.