Produse educaţionale de ultimă generaţie «powered by SIVECO» la BETT 2012 | SIVECO Romania

Produse educaţionale de ultimă generaţie «powered by SIVECO» la BETT 2012

Marţi, Ianuarie 24, 2012

SIVECO Romania reconfirmă poziţia sa de lider în eLearning, la cel mai mare târg educaţional din lume

 

București, 19 ianuarie 2012 – Între 11 - 14 ianuarie, Londra a găzduit cel mai important eveniment din lume dedicat tehnologiei în educaţie, expoziţia BETT Show 2012. Peste 600 de companii au prezentat cele mai inovative soluţii pentru educaţia secolului XXI, ce au atras 30.000 de vizitatori din întreaga lume.


Deja un nume recunoscut pe piaţa internaţională de eLearning, SIVECO Romania a participat anul acesta pentru a prezenta inovaţiile sale în materie de conţinut educaţional pe dispozitive multi–touch şi augmented reality.


“Produsele dezvoltate de compania noastră sunt utilizate cu succes de peste 15 milioane de beneficiari pe trei continente şi ne dorim să devenim un nume de referinţă mondial în dezvoltarea de soluţii de eLearning. SIVECO Romania este un promotor în adaptarea tehnologiei de ultimă generaţie pentru educaţie şi este o prezenţă cu notorietate la acest gen de evenimente” declară Florian Ciolacu, Preşedinte Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania.


În acest an, SIVECO Romania a participat la BETT Londra în parteneriat cu Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite, cu care a semnat un acord strategic, care include şi schimbul de experienţă şi bune practici, organizarea de seminarii şi workshop–uri de diseminare a eLearning–ului, participarea la conferinţe şi manifestări ştiinţifice.


“Suntem mîndri că Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite ne consideră un partener de încredere. Am participat împreună la BETT pentru a disemina proiectele de eLearning de bună practică, implemetate de noi încă din 2009 în şcolile emirateze. În momentul de faţă elevii şi profesorii emiratezi au la dispoziţie cea mai extinsă bibliotecă digitală de conţinut educaţional în limba arabă, ce cuprinde peste 7.000 de obiecte individuale de învăţare pentru matematică, fizică, chimie, biologie, geografie şi studii patriotice”, declară Alexandru Coşbuc, Vice-Preşedinte Vânzări Internaţionale în cadrul SIVECO Romania.


Lider în domeniul soluţiilor educaţionale, SIVECO Romania derulează proiecte complexe de eLearning în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat şi ţările CIS. Directorii de vânzări internaţionale ai companiei, au avut, alături de reprezentanţii Ministerului Educaţiei din Emiratele Unite Arabe, onoarea să beneficieze în standul BETT 2012,  de vizita miniştrilor educaţiei din Qatar şi Oman.


Ca în fiecare an, la BETT Londra au avut loc lansări de produse educaţionale revoluţionare ce încurajează utilizarea tehnologiei moderne pentru îmbunătăţirea educaţiei, adaptate cerinţelor societăţii bazate pe cunoaştere.
În cadrul expoziţiei, SIVECO Romania a prezentat o aplicaţie educaţională interactivă ce poate fi vizualizată pe dispozitive multi-touch. Conţinutul educaţional AeL permite controlul cu toată palma, cu mai multe degete de către unul sau mai mulţi utilizatori în acelasi timp.


De asemenea, SIVECO Romania a prezentat Augmented Reality, soluţie educaţională ce oferă cea mai avansată experienţă de învăţare. Augmented Reality permite interacţiunea între utilizator şi un obiect virtual, a cărui mişcare poate fi controlată de către utilizator şi redată prin senzori digitali în timp real. Utilizând doar o camera video şi un calculator, utilizatorii pot manevra cu mare uşurinţă diverse obiecte educaţionale virtuale.