Produse educaţionale revoluţionare la BETT 2009 | SIVECO Romania

Produse educaţionale revoluţionare la BETT 2009

Joi, Ianuarie 15, 2009

Între 14 şi 17 ianuarie se desfăşoară în Londra, BETT 2009, cea mai importantă expoziţie dedicată utilizării tehnologiei în educaţie. 650 de companii prezinta soluţii inovative pentru educaţia secolului XXI, iar organizatorii estimează ca până la finalul evenimentului, peste 30.000 de vizitatori din întreaga lume să treacă porţile spaţiului expoziţional Olympia.

Ca în fiecare an, la expoziţia BETT au loc lansări de produse educaţionale revoluţionare ce încurajează utilizarea tehnologiei moderne pentru dezvoltarea de sisteme de învăţământ adapatate secolului XXI. Ieri, SIVECO Romania împreună cu partenerii de la SANAKO Corporation au lansat produsul SANAKO Study Science Lab.

Laboratorul virtual le oferă profesorilor şi elevilor posibilitatea de a realiza experimente ştiinţifice într-un mediu sigur şi atractiv. Experimentele ştiinţifice sunt facilitate de AeL Science Lab, conţinutul digital interactiv dezvoltat de SIVECO Romania, ce include 400 de lecţii multimedia de biologie, chimie, fizică şi matematică.

“SIVECO Romania este un nume de referinţă în dezvoltarea de conţinut educaţional interactiv. Parteneriatul cu SANAKO, o companie ce furnizează platforme educaţionale în întreaga lume, reprezintă ocazia de a ne consolida această poziţie şi a demonstra la nivel internaţional valoarea eLearning-ului românesc”,  a declarat Otto Zelch, Line of Business Manager în cadrul SIVECO Romania.

De asemenea, reprezentanţii SIVECO Romania fac prezentări ale soluţiei de eLearning AeL. Crearea și dezvoltarea de conținut educațional interactiv şi platforme de eLearning a devenit un domeniu în care SIVECO Romania excelează. Proiectele majore implementate de companie au peste 7 milioane de beneficiari în România şi în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi spaţiul CSI.

Notorietatea soluţiei AeL, precum şi recunoaşterile internaţionale obţinute de-a lungul timpului recomandă SIVECO Romania drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de eLearning din Europa.

Cea de-a 25-a ediţie a BETT are în acest an drept teme centrale: învăţarea personalizată, curricula digitală, modernizarea unităţilor de învăţământ şi managementul în educaţie. Zonele speciale dedicate testării noilor tehnologii permit interacţiunea dintre specialiştii IT&C şi beneficiarii direcţi: profesorii şi elevii participanţi la târg. Feedback-ul obiectiv obţinut în timp real de la participanţi reprezintă o informaţie extrem de utilă în ceea ce priveşte strategia de dezvoltare a unor viitoare resurse educaţionale.