Programul Academia SIVECO se extinde în Timişoara | SIVECO Romania

Programul Academia SIVECO se extinde în Timişoara

Marţi, Septembrie 4, 2007

 

Bucureşti, 4 Septembrie 2007  Începând cu anul universitar 2007-2008, Programul Academia SIVECO va fi lansat şi în principalele universităţi din Timişoara. După studenţii Academiei de Studii Economice şi Universităţii Politehnice din Bucureşti, a venit rândul studenţilor de la Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea Politehnică din Timişoara să poată trimite cereri de înscriere în program începând cu data de 1 octombrie 2007.

Proiectul Academia SIVECO este un program de training complementar care  urmăreşte pregătirea unor grupe de studenţi, în domeniile ingineriei software, informaticii economice şi vânzarilor de soluţii software. Proiectul urmăreşte formarea unor buni profesionişti care să îşi dezvolte cariera în cadrul SIVECO Romania.

Programul se adresează studenţilor din ani terminali şi masteranzilor care doresc să îşi completeze cunoştinţele teoretice dobândite în timpul facultăţii cu deprinderi practice, la standarde înalte de calitate şi performanţă. Tinerii vor avea ocazia să lucreze alături de specialişti de marcă în IT&C, învăţând ce presupune rigoarea finalizării unor proiecte reale.

Prin promovarea programului Academia SIVECO, ne-am propus să oferim unui număr tot mai mare de tineri, şansa de a-şi dezvolta experienţa profesională pe perioada studiilor universitare. SIVECO Romania este o companie care sprijină activ dezvoltarea potenţialului tinerilor cu aptitudini pentru domeniul IT&C” a declarat Radu Gramatovici, Project Manager în cadrul SIVECO Romania şi coordonatorul proiectului Academia SIVECO.

Nume de referinţă pe piaţă de software locală şi internaţională, SIVECO Romania a lansat în anul 2004 proiectul Academia SIVECO, cu scopul de a oferi tinerilor interesaţi de domeniul IT&C, şansa de a se dezvolta profesional alături de cei mai buni specialişti din domeniu.

Detalii pe WEB la adresa http://www.siveco.ro/ sau pe email la adresa academiaSIVECO@siveco.ro.