Conferinţa de lansare a proiectului "SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente" | SIVECO Romania

Conferinţa de lansare a proiectului "SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente"

Luni, Februarie 16, 2015

Investeşte în oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Axa prioritară 4. "Modernizarea Serviciului Public de Ocupare"
Domeniul major de intervenţie 4.1. "Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare"
Titlul proiectului: "SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente"
Contract POSDRU/123/4.1/S/129860

Timişoara, 16 februarie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Conferinţa de lansare a proiectului "SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente"

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Timiş, în calitate de beneficiar al proiectului “SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, organizează conferinţa de lansare a proiectului care va avea loc marți, 17 februarie 2015, începând cu orele 10.30, în sala de conferinţe a Hotelului Best Western Ambassador (Str. Mangalia nr. 3 - Timişoara). Proiectul este derulat în parteneriat cu AJOFM Caraș Severin, AJOFM Arad, AJOFM Bistrița Năsăud, Fundaţia Aequilibrium, SIVECO România SA şi SC Media One SRL.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă modernizarea SPO prin furnizarea de servicii inovative și integrate care vizează creșterea angajabilității clienților SPO în două regiuni de implementare (Vest și Nord – Vest).

Obiectivul descrie în mod generic impactul pe care îl vizionam în forma unor servicii de ocupare accesibile și apreciate de către clientii SPO, care să constituie o contribuție vizibilă la creșterea ocupării forței de muncă, în special în rândul tinerilor.

În cadrul conferinţei se vor discuta detalii despre iniţiativa proiectului, premisele de la care s-a pornit în acest demers şi obiectivele propuse în cadrul acestuia. La finalul evenimentului va avea loc o conferință de presă.

Proiectul “SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare si Eficiente” este confinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007 – 2013, Axa prioritară 4. “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de intervenţie 4.1., “Întărirea capacităţii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.

Director Executiv
Miclău Marcel Dumitru

Contact: 
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş
email: ajofm@tm.anofm.ro