SIVECO Romania publică raportul anual de dezvoltare sustenabilă | SIVECO Romania

SIVECO Romania publică raportul anual de dezvoltare sustenabilă

Miercuri, Octombrie 9, 2013
Raportul companiei pentru 2012 conţine 10 capitole în care sunt analizate programele de mediu, de civism corporatist, calitate, etică în afaceri, beneficiile sociale ale produselor şi ţintele de dezvoltare, precum şi un istoric al acţiunilor sociale desfăşurate în perioada 2002-2012

SIVECO Romania anunţă lansarea celui de-al V-lea Raport de Dezvoltare Sustenabilă. Documentul prezintă activităţile din domeniul social, economic şi al protecției mediului realizate în 2012 şi modul în care compania şi-a îndeplinit angajamentele asumate faţă de clienţi, acţionari, angajaţi, parteneri şi comunitate.

Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania, a declarat: "Am reuşit să creştem an de an prin foarte multă muncă, prin dorinţa de a reuşi când cei mai mulţi au spus că este imposibil, printr-un efort constant, de echipă. Această muncă nu ar fi dat însă rezultatele dorite dacă nu am fi pus în prim plan nevoile comunităţilor în care lucrăm. Tehnologia informaţiei aduce, prin definiţie, progres prin schimbări pozitive pe termen mediu şi lung. Planurile noastre de viitor sunt consecvente cu evoluţia de până acum: vom continua să ne dezvoltăm, să investim în cercetare, în calitate, în protecția mediului, în specializarea angajaţilor, să promovăm etica şi transparenţa în afaceri, să susţinem proiectele sociale în acelaşi climat deschis şi prietenos în care s-a format echipa SIVECO până acum."

În 2012, compania a susţinut proiecte cu impact social şi acoperire naţională în beneficiul elevilor, profesorilor, medicilor, agricultorilor, angajaţilor din sistemul vamal, bancar, managerilor din cele mai variate industrii.

Între activităţile devenite deja tradiţionale, trebuie menţionate noile ediţii ale Academiei SIVECO – un program de recrutare şi pregătire profesională special conceput pentru studenţii în ultimii ani de facultate sau la master; Conferinţa Naţionale de Învăţământ Virtual, cel mai important eveniment academic educaţional din România.

Ca şi în anii precedenţi, compania a susţinut, în parteneriat cu organizaţii neguvernamentale, iniţiative în folosul comunităţii şi pentru dezvoltarea pe termen lung a unui mediu de afaceri transparent.

Soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale, îmbunătăţind activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

Compania are o expertiză de 21 de ani în proiecte complexe, de anvergură naţională, cu impact social deosebit, precum cele dezvoltate pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA), Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), Autoritatea Naţională Vamală (ANV), Biroul de Credit, Inspectoratul General al Poliţiei Române etc.

Raportul de Dezvoltare Sustenabilă 2012 este accesibil aici.