Sistemul ERP SIVECO Applications 2020 va fi implementat la „Black Sea Terminal”, deţinut de SOCAR, una din cele mai mari companii petroliere din lume | SIVECO Romania

Joi, Ianuarie 10, 2013
SIVECO are expertiză de 20 de ani în proiecte similare pentru operatori portuari de produse petroliere

SIVECO Romania va implementa în acest an sistemul ERP SIVECO Applications 2020 la Black Sea Terminal Georgia, deţinut de compania SOCAR, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume.

SIVECO va implementa componentele de Management Financiar, Mijloace Fixe, Stocuri, Mentenanţă şi Achiziţii. Compania va asigura, de asemenea, pregătirea utilizatorilor şi suportul tehnic aferent modulelor contractate.

Sistemul informatic furnizat de SIVECO a fost deja implementat la Compania Naţională OMV Petrom şi la COMVEX şi UNICOM Holding - cunoscuţi operatori portuari de produse petroliere.

“Ne bucură că, în calitate de lider al pieţei româneşti de software şi furnizor de soluţii informatice în 26 de ţări, putem să replicăm expertiza companiei la acest client valoros. Oferim un produs matur, validat de sute de implementări de succes, care contribuie semnificativ la eficientizarea activităţii şi oferă un control total şi o imagine completă asupra întregii afaceri, în acord cu reglementările legale internaţionale. Aplicaţiile SIVECO se pliază perfect pe cerinţele individuale ale fiecărui client şi înglobează tehnologii inovative, recunoscute la nivel mondial şi atestate ca atare prin numeroasele premii de prestigiu obşinute. SIVECO este prezentă în ţările Comunităţii Statelor Independente cu numeroase proiecte informatice complexe, la nivel naţional”, a declarat Iulian Manea, Director Regional al SIVECO Romania.

SIVECO Applications 2020 asigură ordonarea şi ritmicizarea activităţilor, verificarea intrinsecă a fiecărei activităţi la nivelul fluxului integrat de date din care face parte, creşterea coerenţei şi corectitudinii datelor primite, prelucrate şi transmise, creşterea vitezei de procesare a documentelor prin eliminarea timpilor de aşteptare şi a documentelor prelucrate manual, creşterea controlului la nivel financiar intern, asigurarea securităţii datelor prin acces pe baza procedurilor de securitate, creşterea vitezei de accesare a informaţiilor şi posibilităţi avansate de regăsire a acestor date.

Despre Black Sea Terminal

Black Sea Terminal este un terminal marin şi port destinat transportului de petrol şi produse petroliere, deţinut de către SOCAR şi construit în Georgia la cele mai înalte standarde internaţionale.

Terminalul este dotat cu o infrastructură modernă, iar sistemul integrat de gestiune este certificat ISO 9001, ISO 14001 şi ISO 18001. Cele 2 rampe de descărcare a câte 4 linii fiecare permit descărcarea simultană a 168 vagoane tip cisternă. Parcul de rezervoare are o capacitate totală de 320.000 de metri cubi este format din 16 rezervoare. Pentru operaţiunile de încărcare, în port au fost construite două dane, care pot primi tancuri petroliere cu un tonaj cuprins între 40.000 şi 100.000 de tone.Viteza de încărcare a tancurilor petroliere variază între 8.000 şi 12.000 de metri cubi pe oră.

Odata cu deschiderea, în luna iunie 2012, a noului complex destinat transportului de propilenă, importanţa Terminalului a crescut la nivel internaţional.

Terminalul petrolier din Kulevi şi Portul reprezintă una din modalităţile alternative de transport al petrolului şi al produselor petroliere în condiţii de siguranţă.

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.kulevioilterminal.com