SIVECO, principalul furnizor de eLearning al Comisiei Europene, a obţinut Trofeul de Excelență la Gala ANEIR | SIVECO Romania

Luni, Ianuarie 8, 2018

În cadrul Galei Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR), SIVECO România a primit Trofeul de Excelență și Diploma de Excelență în calitatea sa de principal furnizor de eLearning al Comisiei Europene.

SIVECO este o companie reconstruită pe model european, bazat pe competențe, export, creație și dezvoltare. În 2017, am devenit principalul furnizor de eLearning al Comisiei Europene și am rămas singura firmă românească de software care furnizează servicii informatice direct către organisme ale Comisiei Europene, a declarat Florian Ciolacu, Vicepreşedinte Vânzări Internaţionale, SIVECO România.

Distincţiile pentru cele mai active companii în domeniul activității de export au fost acordate de Mugur Isărescu – Guvernatorul Băncii Naţionale a Românei, Nicolae VĂCĂROIU – Fondatorul Marelui Trofeu ANEIR, Mihai Ionescu – Secretarul General al ANEIR, Co-Preşedintele Consiliului de Export al României.

În cadrul festivităţii au fost premiate companiile cu rezultate pozitive în exporturi de produse petroliere, medicamente, articole din sticlă, placaje şi materiale decorative din ciment şi ipsos, echipamente electrice, componente auto, cereale, tutun, produse neferoase, precum şi băncile care au susţinut eforturile exportatorilor.

Trofeele și Diplomele ANEIR 2017 au fost acordate conform clasamentului bazat pe TOP-ul furnizat de Institutul Naţional de Statistică și pe informațiile furnizate de firmele membre”, a precizat domnul Mihai Ionescu, Președintele Executiv al ANEIR.

Exporturile au constituit și anul acesta, alaturi de evoluţia bună din agricultură, principalul motor de creştere al economiei României.