SIVECO a primit o noua recunoastere europeana

SIVECO România a primit o nouă recunoaștere europeană

Vineri, Noiembrie 10, 2017

În cadrul competiției Technology Innovator Awards 2017, SIVECO a primit distincția Best Business Software Development Company

Competiția Technology Innovator Awards 2017, organizată de revista britanică “Corporate Vision”, și-a desemnat recent medaliații în cadrul celei de-a treia ediții.

Premiile recompensează echipele și companiile care reprezintă coloana vertebrală a sectorului tehnologic și îşi asumă schimbări revoluționare, menite să transforme în mod pozitiv desfășurarea afacerilor la nivel global.

SIVECO România a primit distincţia Best Business Software Development Company pentru „performanțele remarcabile în domeniul tehnologiei prin dezvoltarea și implementarea de proiecte inovatoare de mare complexitate şi amploare”.

“Suntem pentru al doilea an consecutiv pe lista câștigătorilor “Technology Innovator Awards”, ceea ce reconfirmă faptul că SIVECO este o organizaţie construită pe model european, cu centre de competenţă unice şi specialişti competitivi la nivel internaţional, specializată în execuția de proiecte informatice complexe şi de mare amploare. Avem o echipă formată din oameni talentați și dedicați, care au reușit realizări cu adevărat importante”, a declarat Florin Ilia, Președinte și Director General, SIVECO România.

Câștigătorii “Technology Innovator Awards 2017” au fost desemnați pe baza voturilor colectate în rețeaua de parteneri CV Magazine.

Lista cu câștigătorii competiției “Technology Innovator Awards 2017” este aici: https://www.cv-magazine.com/2017-technology-innovator-awards-2017