SIVECO aduce din nou în România Ruban d'Honneur de la European Business Awards | SIVECO Romania

SIVECO aduce din nou în România Ruban d'Honneur de la European Business Awards

Vineri, August 5, 2011

280 de companii europene îşi dispută anul acesta premiile prestigioasei competiţii, recunoscută prin exigenţa juriului său, format din personalităţi marcante la nivel global

Bucureşti, 5 august 2011 - În cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards, organizate pentru 280 de companii din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, SIVECO Romania a fost apreciată ca fiind cea mai de succes companie românească şi una dintre cele mai apreciate la nivel european.

Recunoaşterea vine ca o evidenţiere a rezultatelor excepţionale în afaceri obţinute de companie, pentru segmentul de import/export de produse şi servicii software.

SIVECO Romania a devenit în ultimii ani un nume cunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a unor proiecte complexe de informatizare în 20 de ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

"Suntem extrem de încântaţi şi onoraţi să primim acest premiu important din partea unui juriu foarte exigent, concurând cu sute de companii de top din comunitatea de afaceri europeană. Avem astfel cea mai obiectivă confirmare că proiectele derulate de noi sunt nu numai exemple de bună practică, dar au un impact economic şi social deosebit în comparaţie directă cu proiecte derulate în întreg spaţiul european", spune Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania.

Premiile European Business Awards reprezintă o oportunitate unică pentru organizaţii să îşi prezinte proiectele şi să intre în competiţie cu cele mai importante companii din Europa, selecţia făcându-se în urma unor evaluări extrem de riguroase. Câştigătorii selectaţi să îşi reprezinte ţara primesc premiul Ruban d'Honneur şi intră în finala pentru marele premiu European Business Award.

"Câştigarea unui premiu Ruban d'Honneur reprezintă un succes major. Acesta atestă faptul că firma voastră este în topul comunităţii economice europene. Acest an a fost unul greu pentru juriu, deoarece am văzut cum companiile ies din dificultăţile financiare, se ridică şi se remarcă în proiecte cu adevărat spectaculoase. Starea de spirit este una de încredere, exuberanţă şi competitivitate", a declarat Adrian Tripp, CEO în cadrul European Business Awards.

Din această perspectivă, soluţiile SIVECO Romania de Enterprise Application Suite, eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness contribuie la îmbunătăţirea activităţii a peste 1.400 de clienţi majori la nivel global, în domenii precum educaţie, agricultură, sănătate, finanţe şi bănci, telecomunicaţii sau vămi. Impactul lor, aprecierea din partea clienţilor şi recunoaşterea în cadrul compeţiilor internaţionale de renume sunt argumentele forte care certifică expertiza unică a companiei în derularea de proiecte complexe, de anvergură naţională.

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competiţie independentă organizată anual în UK, ce îşi propune să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia în cadrul comunităţii economice europene, în acord cu obiectivele Uniunii Europene şi ale grupurilor majore de business din statele membre. Competiţia este sponsorizată de grupul bancar HSBC, RSM International, Infosys şi organizată în asociere cu UK Trade & Investment (UKTI).

Competiţia atrage anual sute de organizaţii din toate sectoarele economice, indiferent de dimensiunea lor. European Business Awards promovează exemplele aspiraţionale din cadrul comunităţii de afaceri europene, recunoaşte şi promovează succesul indivizilor sau al organizaţiilor, oferă studii de caz şi modele de business din partea unor companii excepţionale.