SIVECO Applications 2010 – un software care contează! | SIVECO Romania

SIVECO Applications 2010 – un software care contează!

Luni, Februarie 19, 2007

Bucureşti, 19 Februarie 2007 – SIVECO România a participat, recent, la cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor PC World România, în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune produse IT din 2006 – 2007, pe baza rezultatelor voturilor cititorilor şi redactiei.

În cadrul Galei, calitatea şi performanţa soluţiei ERP dezvoltate de SIVECO România – SIVECO Applications 2010, au fost răsplătite cu Premiul PC World România 100 Best Products of 2006.

SIVECO Applications 2010 este un sistem integrat flexibil, bazat pe cele mai noi tehnologii, perfect adaptat cerinţelor pieţei româneşti şi internaţionale. Premiul oferit de PC World România vine ca o nouă recunoaştere a calităţii acestei soluţii, a capacităţii ei de susţinere a companiilor în cucerirea pieţei unice europene.

Recunoscut ca unul dintre cele mai bune produse informatice ale anului 2006, pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2010 se impune pe piaţa soluţiilor de afaceri prin înalta sa competitivitate şi prin originea sa, 100% românească, demonstrând a fi un ERP capabil să asigure o gestiune eficientă şi un control total oricărui tip de organizaţie internă sau internaţională. Adresându-se cu precădere companiilor mari şi mijlocii, pachetul integrat dezvoltat de SIVECO este soluţia optimă de gestiune a activităţii organizaţiilor de toate dimensiunile şi din toate ariile economice, publice sau private, şi va reprezenta, cu siguranţă, un puternic instrument de eficientizare a activităţii organizaţiilor pe piaţa unică europeană.

Premiul oferit de PC World confirma şi preferintele pietei, rezultatelor studiilor IDC plasand SIVECO România în poziţii de top pe piaţa soluţiilor informatice pentru afaceri, cu o cotă de 19,3% din acest segment de piaţă, în condiţiile în care competiţia se poartă cu multinaţionale de renume.

În contextul noilor cerinţe impuse de recenta aderare a României la Uniunea Europeană, practic, orice organizaţie modernă va avea nevoie de un control total şi permanent asupra resurselor şi proceselor sale. SIVECO Applications 2010 este un instrument de generaţie nouă, deosebit de util, menit să eficientizeze activităţile şi procesele interne şi să asigure un management superior al acestora, oferind organizaţiilor capacitatea de a se orienta activ pe piaţă şi de a accepta competiţia ca pe o cale spre progres la nivel european.

„Mulţumim cititorilor PC World şi tinerei şi entuziastei sale redacţii  pentru distincţia acordată produsului nostru ERP – SIVECO Applications 2010 , şi felicităm, cu această ocazie, echipa IDG România pentru cei 14 ani de activitate pe piaţa românească. Nouă ne plac cifrele pentru că reprezintă certitudini. Din acest punct de vedere, 15 ani de prezenţă a SIVECO România pe piaţa locală şi internatională şi SIVECO Applications 2010 reprezintă pentru noi coordonate şi repere semnificative. Ştim că SIVECO Applications 2010 este un software pregătit pentru UE, pentru ca este un software care contează pentru beneficiarii săi!”, a afirmat Anca Crahmaliuc, Marketing Manager în cadrul companiei SIVECO România.