SIVECO Applications 2011 - în elita ERP-ului românesc | SIVECO Romania

SIVECO Applications 2011 - în elita ERP-ului românesc

Luni, Mai 11, 2009

Ca răspuns la nevoia de eficientizare a companiilor, SIVECO Romania a lansat, recent, cea mai nouă versiune a sistemului său ERP - SIVECO Applications 2011.

Bucureşti, 11 mai 2009 - SIVECO Romania îşi îmbogăţeşte portofoliul cu o nouă versiune de produs. Având o experienţă de peste 16 ani în dezvoltarea de soluţii de managementul afacerii, SIVECO Romania a lansat de curând SIVECO Applications 2011, produsul reprezentativ al companiei -Enterprise Resources Planning (ERP).

SIVECO Applications 2011 reuneşte, într-un ansamblu informatic complex, funcţionalitaţi de gestiune, control, analiză şi previziune, care susţin şi ridică performanţele economice ale companiilor.

Realizarea acestei versiuni de produs informatic integrat porneşte de la cerinţele formulate de beneficiarii din diverse industrii, care sunt în căutarea de aplicaţii de gestiune a afacerilor la cel mai înalt nivel de exigenţă. Proiectat după standarde de calitate şi fiabilitate de ultimă generaţie, SIVECO Applications 2011 este un produs Premium în categoria sa.

Noutatea adusă de actualul produs, faţă de cel deja în utilizare curentă, constă, în principal, în adăugarea de noi componente şi funcţionalităţi, rezultate ca urmare a cerinţelor de business actuale. Totodată, componentele existente în SIVECO Applications 2011 au fost reproiectate şi optimizate, arhitectural şi funcţional.

Cea mai recentă suită ERP realizată de SIVECO Romania aduce beneficiarilor săi o structură îmbunătăţită a sistemului, precum şi funcţionalităţi neexploatate până acum.
Alături de optimizarea modalităţii de stocare şi regăsire a informaţiilor în baza de date, sistemul SIVECO Applications 2011 oferă utilizatorilor viteză superioară de operare, un nivel sporit de intuitivitate şi o interfaţă de lucru mai prietenoasă pentru orice categorie de utilizatori.

SIVECO Romania este compania românească cu prezenţă constantă în TOP 3/România, întocmit de International Data Corp (IDC) în decursul anilor 2003 - 2008, la categoria furnizorilor de soluţii EAS (Enterprise Application Suite).

Conform studiului elaborat de IDC pentru anul 2007, SIVECO Romania deţine o cotă de 21% din piaţa locală de soluţii EAS (Enterprise Applications Suite), ocupând, ca şi în anii precedenţi, o poziţie de top în rândul furnizorilor de soluţii informatice pentru managementul afacerilor.

De-a lungul timpului, produsul SIVECO Applications 2011 a fost recompensat cu numeroase premii, dintre care putem aminti:

• Nominalizarea SIVECO Applications în finala competiţiei IT Europe Awards, la categoria Solutions Providers, 2007.
• Diploma pentru prezenţă deosebită a SIVECO Romania (SIVECO Applications) în cadrul celei de-a XVI-a ediţii a expoziţiei şi conferinţei CERF, Expotec, 2007.
• SIVECO Romania este premiată pentru soluţia informatică SIVECO Applications 2010 în cadrul Premiillor IT&C Galaţi, CCIG, 2007.
• SIVECO Applications a fost inclus în catalogul "Mãrci Româneşti de Succes", Săptămâna Financiară, 2006.
• Diploma de excelenţă pentru cea mai bună realizare pe 2004 - SIVECO Applications, secţiunea Sisteme de programe ERP, Binary 2004.
• SIVECO Romania primeşte Diploma de Excelenţă Binary 2004 la secţiunea sisteme de programe ERP pentru produsul SIVECO Applications, 2004.
• Diploma Best of CERF pentru SIVECO Applications 6, la categoria cel mai bun software pentru business, acordat de Redacţiile publicaţiilor AGORA MEDIA, 2002.
• Diploma de Excelenţă Binary pentru SIVECO Applications, la categoria Software integrat pentru gestiunea economică, 2001.

La ora actuală, SIVECO Applications 2011 este singura versiune comercializată naţional şi internaţional.