SIVECO Applications 2011 oferă utilizatorilor posibilitatea actualizării automate la modificările legislative, inclusiv a celor legate de schimbarea nivelului TVA | SIVECO Romania

Miercuri, Iunie 30, 2010

Toate modificările sunt transparente pentru beneficiari, activitatea lor nefiind deloc afectată din perspectiva informatică

Bucureşti, 30 iunie 2010 - Actualizările impuse de schimbările legislative, inclusiv cele legate de nivelul TVA, pot fi cu uşurinţă implementate cu ajutorul sistemului informatic integrat SIVECO Applications 2011, astfel încât, din perspectiva informatică, activitatea operatorilor economici să nu fie deloc afectată. În plus, sistemul asigură întreaga transparenţă a modificărilor, în beneficiul clienţilor fiecărei companii, aplicaţiile încorporând un puternic sistem de parametrizare şi configurare.

"Fiind rezultatul unei experienţe de peste 15 ani în dezvoltarea de soluţii informatice, SIVECO Applications 2011, produsul Enterprise Resources Planning (ERP) reprezentativ al SIVECO Romania, a fost dezvoltat şi parametrizat, astfel încât să se adapteze fără eforturi la modificările legislative care influenţează mecanismele economice, financiare şi fiscale atât interne, cât şi internaţionale", declară Lacramioara Barseti, Director Departament SIVECO Applications, în cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Applications 2011 funcţionează, în prezent, la peste 1.300 de clienţi din toate sectoarele de activitate, atât din ţară cât şi în străinătate, incluzând sectoare precum producţie, utilităţi, banking, transport, telecom, administraţie publică, sănătate, mass-media etc.