SIVECO Applications 2011 - pentru afacerile secolului 21 | SIVECO Romania

SIVECO Applications 2011 - pentru afacerile secolului 21

Marţi, Martie 17, 2009

Bucureşti, 17 martie 2009 - SIVECO Romania îşi îmbogăţeşte portofoliul cu o nouă versiune de produs. Având o experienţă de peste 16 ani în dezvoltarea de soluţii de managementul afacerii, SIVECO Romania lansează SIVECO Applications 2011.

Prin dezvoltarea acestei noi versiuni de pachet informatic integrat, liderul caselor româneşti de software pune, în premieră, la dispoziţia beneficiarilor săi o serie de facilităţi, dezvoltate ca urmare a cerinţelor exprimate chiar de utilizatori.

Elementul de noutate adus de actualul produs, faţă de cel deja în utilizare curentă, constă, în principal, în adăugarea de noi componente şi funcţionalităţi, rezultate ca urmare a cerinţelor de business actuale. Totodată, componentele existente în SIVECO Applications au fost reproiectate şi optimizate.

Acoperirea funcţională a sistemului a fost extinsă prin dezvoltarea de componente noi, specializate, cum ar fi: Managementul Deşeurilor, Activităţi de Laborator, GIS, Planificarea Comenzilor de Producţie, Planificarea Resurselor materiale şi umane de producţie, Modul de Management al situaţiilor de criză, Modul de acces on-line la informaţii angajaţi (Employee Self-Service), Modul Consumuri Utilităţi, Taxe şi Impozite Locale, Registrul Agricol, Registrul Stării Civile.

Fiecare dintre aceste noi componente asigură utilizatorilor un set complet de instrumente IT, adaptate fiecăruia dintre segmentele de activitate amintite. Au fost dezvoltate modulele noi de Management al Mentenanţei, Management al Stocurilor şi Management al Achiziţiilor.

"Realizarea acestei versiuni de produs informatic integrat porneşte de la cerinţele formulate de beneficiarii din diverse industrii, care sunt în căutarea de aplicaţii de gestiune a afacerilor la cel mai înalt nivel de exigenţă. Proiectat după standarde de calitate şi fiabilitate de ultimă generaţie, SIVECO Applications 2011 este un produs Premium în categoria sa", a apreciat doamna Aurora Crusti, Vicepresedinte Adjunct Divizia Comerciala, în cadrul SIVECO Romania.

Cea mai recentă suită ERP realizată de SIVECO Romania aduce beneficiarilor săi o structură îmbunătăţită a sistemului, precum şi funcţionalităţi neexploatate până acum.
Alături de optimizarea modalităţii de stocare şi regăsire a informaţiilor în baza de date, sistemul SIVECO Applications 2011 oferă utilizatorilor viteză superioară de operare, un nivel sporit de intuitivitate şi o interfaţă de lucru mai prietenoasă pentru orice categorie de utilizatori.

"SIVECO Applications 2011 contribuie semnificativ la creşterea randamentului şi profitabilităţii beneficiarilor săi. Performanţa lansării noii suite ERP SIVECO Applications 2011 a fost posibilă numai prin eforturile conjugate ale specialiştilor şi consultanţilor noştri. Încă de la ideea creării unui nou produs, am fost conştienţi de responsabilitatea dezvoltării şi configurării unei aplicaţii software de acest calibru. Acum, la lansarea oficială a celei mai recente versiuni de produs, ne dorim ca acest demers să fie avanpremiera unui nou succes de piaţă repurtat de SIVECO Romania. Companiile secolului 21 au nevoie de un astfel de produs", adaugă doamna Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.