SIVECO Applications 2011 permite creşteri de peste 15% ale productivităţii organizaţiilor | SIVECO Romania

SIVECO Applications 2011 permite creşteri de peste 15% ale productivităţii organizaţiilor

Luni, August 8, 2011

După achiziţionarea acestei soluţii informatice, clienţii au raportat minimizarea pierderilor cu cca. 20%

Bucureşti, 8 august 2011 - Nici un business nu mai poate face performanţă fără un sistem de management al resurselor (Enterprise Resources Planning- ERP).

Clienţii care au achiziţionat pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011 au raportat o creştere semnificativă a încasărilor după primele 12 luni de utilizare a acestei soluţii de gestiune. Potrivit acestora, pierderile firmelor lor s-au redus cu peste 20%.

În topul importanţei au fost nominalizate aplicaţiile de Management Financiar Contabil, Managementul Achiziţiilor, Managementul Stocurilor, Managementul Salarizării.

Domeniile principale pentru care SIVECO Applications contribuie esenţial în creşterea eficienţei şi a competitivităţii sunt cele de producţie, utilităţi, servicii, construcţii, transporturi, administraţie, agricultură, sănătate.

"SIVECO Romania are, prin soluţia sa de tip ERP, un produs informatic de înaltă calitate, ajuns la maturitate, validat de clienţi, atât companii mari, cât şi firme mici sau mijlocii. Dovezile nivelului lor de satisfacţie sunt extinderile permanente ale relaţiilor contractuale şi recomandările pe care le oferă clienţilor potenţiali. În peste 18 ani de când am început dezvoltarea acestui software complex am acumulat o experienţă uriaşă, iar dorinţa noastră de a oferi managerilor soluţii de top, în timp real, a făcut ca sistemul informatic integrat să devină un produs viu, dinamic, care se pliază oricăror cerinţe, la cele mai înalte standarde", a declarat Dr.Ing.Sorin Dimofte, Director Vânzări şi Consultanţă Sisteme Informatice, SIVECO Romania.

Compania SIVECO Romania se implică în adevărate relaţii de parteneriat cu clienţii săi, oferind consultanţă din mai multe puncte de vedere (tehnic, comercial, de business) înţelegând că un sistem informatic integrat este un produs care se achiziţionează pe termen lung, în medie pe 10 ani.

Astfel, utilizatorii beneficiază nu numai de un sistem performant, care asigură integrarea activităţilor, reducerea timpilor de lucru, accesul direct la date, resurse şi costuri controlate, protecţie împotriva erorilor umane, dar şi de suport pentru dezvoltare, într-o economie globală aflată în rapidă schimbare, în care competitivitatea este singura opţiune pentru succes.