SIVECO Applications 2011 răspunde cu tehnologii inovatoare priorităţilor economiei româneşti | SIVECO Romania

SIVECO Applications 2011 răspunde cu tehnologii inovatoare priorităţilor economiei româneşti

Luni, Noiembrie 29, 2010

"Premiul de Excelenţă" la Gala RoCS 2010 pentru componentele SIVECO Applications 2011 dedicate Managementului Deşeurilor şi Managementului Financiar al Proiectelor

Bucureşti, 29 noiembrie 2010 - SIVECO Romania a primit Premiul de Excelenţă pentru "capacitatea soluţiei SIVECO Applications 2011 de a răspunde cu tehnologii inovatoare priorităţilor economice, prin componentele Managementul Deşeurilor şi Managementului Financiar al Proiectelor". Premiul a fost acordat la categoria "IT-ul şi economia", în cadrul celei de-a 16-a ediţii a Galei Romanian Computer Show 2010 (RoCS), cel mai important eveniment B2B al anului, organizat de IDG România.

"Adaptarea la nevoile pieţei este obiectivul pe care îl urmărim constant. Soluţiile pe care le dedicăm organizaţiilor din România sunt deosebit de utile, în special in contextul accesării fondurilor europene. Prin Componenta de Management Financiar al Proiectelor venim în sprijinul organizaţiilor neguvernamentale, companiilor private, instituţiilor publice eligibile pentru finanţările structurale şi în special al coordonatorilor de proiecte şi al personalului cu responsabilităţi în realizarea şi managementul financiar al proiectelor. Prin componenta Deşeuri ne adresăm organizaţiilor româneşti care intră pe piaţa europeană - o piaţă deja consolidată, cu jucători consacraţi, cu poziţii puternice şi cu consumatori educaţi şi pretenţioşi. Sistemul informatic complex pe care îl oferim asigură coerenţa informaţională, tehnologică şi de infrastructură de care are nevoie un management performant, dar şi respectarea reglementărilor legale în vigoare", a declarat Lăcrămioara Bârseti, Line of Business Director SIVECO Applications, în cadrul SIVECO Romania.

"La această a 16-a ediţie a ROCS i-am premiat pe cei care au indentificat tendinţele corecte şi zonele în care piaţa de IT va redeveni unul dintre motoarele economiei româneşti", a declarat Mihaela Gorodcov, Director General IDG Romania.

SIVECO Romania a mai fost premiată la Gala RoCS în 2008 pentru soluţia dezvoltată la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA), în 2007 pentru implementarea şi promovarea Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI) în România şi pentru cele mai mari investiţii în cercetare şi dezvoltare.