SIVECO Applications 2011, suita AeL şi SIVADOC sunt compatibile cu Microsoft Windows 7 | SIVECO Romania

Joi, Noiembrie 5, 2009

Prin asigurarea compatibilităţii produselor sale de referinţă cu această nouă platformă tehnologică, SIVECO Romania vine în sprijinul clienţilor care folosesc Microsoft Windows 7.

Bucureşti, 5 noiembrie 2009 - SIVECO Applications 2011, sistemul ERP de referinţă al SIVECO Romania, Sistemul de gestiune a documentelor şi fluxurilor de lucru SIVADOC şi soluţiile de eLearning (AeL LCMS, AeL eContent şi Baza de date Naţională a Educaţiei) de la SIVECO Romania, sunt compatibile cu Microsoft Windows®7.

SIVECO Applications 2011 este un sistem software integrat de gestiune a resurselor întreprinderii, care răspunde tuturor cerinţelor unei companii. Acesta are la bază numeroase module interconectate, ce oferă companiilor un control superior al informaţiei şi al proceselor de afaceri.

Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune a conţinutului, dedicată instituţiilor de învăţământ şi corporaţiilor. AeL este un sistem prin excelenţă flexibil, putând fi folosit în diferite limbi, regiuni, pe niveluri de studiu şi tipuri de organizaţii.

AeL eContent oferă o combinaţie optimă de padagogie şi joc, combinând animaţii, activităţi interactive, experimente, simulări şi teste, toate fiind concepute astfel încât să transforme obligaţia de a învăţa, în motivaţie.

Baza de Date Natională a Educaţiei (BDNE) este o componentă unică şi integrată, destinată colectării, validării şi consultării datelor necesare administrării sistemului educaţional la toate nivelurile: şcoli, Inspectorate Şcolare, Ministerul Educaţiei şi alte instituţii publice.

Sistemul de management al documentelor şi fluxurilor de lucru SIVADOC gestionează documentele într-o modalitate securizată şi uşor acesibilă oricărui tip de utilizator şi oferă posibilitatea definirii fluxurilor de lucru, precum şi urmărirea evoluţiei acestora.

"Prin asigurarea compatibilităţii unor produse de referinţă marca SIVECO Romania cu Microsoft Windows 7 dorim să venim în întâmpinarea clienţilor care folosesc această nouă platformă tehnologică. Suntem în permanenţă deschişi la inovaţie, încercând să-i ajutăm pe beneficiarii produselor noastre să fie în avangarda progresului tehnologic care le permite să-şi îmbunăţătească activitatea. Din fericire, flexibilitatea probată a produselor noastre, faptul că sunt dezvoltate pe cele mai moderne principii, ne permite compatibilizarea cu noile produse ale liderilor mondiali în IT", a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte Divizia Comercială, SIVECO Romania.

Prin trecerea la cel mai nou sistem de operare Windows 7, SIVECO Romania îşi reconfirmă statutul de "Certified Gold Partner Microsoft" obţinut în 2008 şi 2009.

De altfel, SIVECO Romania a fost selectată ca finalistă în cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment, fiind considerată drept "Partenerul Anului" pentru regiunea Europei Centrale şi de Est.