SIVECO, partener oficial al celei mai importante conferinţe de eLearning din Bulgaria | SIVECO Romania

SIVECO, partener oficial al celei mai importante conferinţe de eLearning din Bulgaria

Joi, Noiembrie 15, 2012
Expertiza SIVECO Romania în implementarea de soluţii eficiente de eLearning în ţări de pe 3 continente, cât şi viziunea sa integrată în acest domeniu au fost apreciate la cel mai înalt nivel de participanţii la conferinţă - profesori, directori de şcoli şi experţi IT

SIVECO Romania a susţinut, în calitate de partener oficial, cea de-a 8-a ediţie a Conferinţei Naţionale de e-Educaţie din Bulgaria, organizată de International Data Group sub patronajul Ministerului Educaţiei din Bulgaria.

Reunind peste 200 de profesori din toate nivelurile de învăţământ, dar şi factori de decizie din importante instituţii ale sistemului educaţional local, conferinţa a reprezentat un cadru de discuţii şi dezbateri pe tema necesităţii utilizării tehnologiei informaţiei în învăţământul din Bulgaria.

În acest context, SIVECO Romania a prezentat modalitatea în care un proiect major de eLearning implementat la nivel naţional poate susţine realizarea obiectivelor de modernizare a sistemului educaţional din Bulgaria. Prezentarea s-a bazat pe experienţa vastă a companiei în dezvoltarea de astfel de proiecte complexe pentru România, dar şi pentru ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi regiunea CIS.

"Invitarea noastră la această conferinţă confirmă notorietatea soluţiilor dezvoltate de SIVECO în domeniul educaţional şi faptul că suntem recunoscuţi drept unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii eLearning, la nivel global. Evenimentul ne-a dat ocazia să aflăm direct de la potenţiali beneficiari ai soluţiilor noastre de eLearning care sunt particularităţile şi problemele cu care se confruntă procesele de învăţare la toate nivelurile de învăţământ.", a declarat Marian Murguleţ, Director Regional pentru Bulgaria.

Expertiza bogată pe care o deţine SIVECO Romania în implementarea de soluţii eficiente de eLearning în ţări de pe 3 continente, cât şi viziunea sa integrată în acest domeniu au fost apreciate la cel mai înalt nivel de participanţii la conferinţă. Aceştia au manifestat un interes foarte mare faţă de soluţiile şi tehnologiile utilizate de SIVECO în dezvoltarea acestora, precum şi de posibiliăţile de adaptare a produselor existente la specificul local.

Soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania acoperă o arie foarte extinsă: de la crearea de conţinut educaţional interactiv, până la dezvoltarea de platforme eLearning şi portaluri educaţionale, adresându-se deopotrivă elevilor, studenţilor, profesorilor, angajaţilor şi factorilor de decizie din sistemul educaţional.