SIVECO Romania a aderat la Asociaţia România-Luxemburg Business Forum | SIVECO Romania

SIVECO Romania a aderat la Asociaţia România-Luxemburg Business Forum

Joi, Septembrie 10, 2009

Extinderea prezenţei internaţionale prin parteneriate deschide noi oportunităţi de afaceri.

Bucureşti, 1 septembrie 2009 - SIVECO Romania îşi consolidează reţeaua de parteneriate profesionale internaţionale prin aderarea la Asociaţia România-Luxemburg Business Forum, organizaţie neguvernamentală preocupată de susţinerea dezvoltării relaţiilor de afaceri dintre cele două ţări.

"SIVECO Romania acordă o importanţă deosebită extinderii prezenţei internaţionale prin parteneriate, pentru deschiderea de noi oportunităţi de afaceri. Luxemburg este un centru important pe harta cooperării europene şi gazda unei serii importante de instituţii europene", a declarat Ştefan Morcov, vicepreşedinte în cadrul SIVECO Romania.

Asociaţia România-Luxemburg Business Forum reuneşte numeroase firme şi personalităţi reprezentative pentru dezvoltarea de relaţii bilaterale, în plan economic, ştiinţific şi cultural.

SIVECO Romania este prima companie 100% românească care s-a alăturat acestei iniţiative, fiind un nume de referinţă pentru industria de software din România. Prin acest demers, compania dovedeşte pragmatism în modul de identificare a oportunităţilor de afaceri şi consecvenţă în eforturile de deschidere către societatea civilă.

SIVECO Romania este membră a unor organizaţii profesionale şi de afaceri importante, în cadrul cărora şi-a consolidat poziţia de membru responsabil: Grupul Consultativ ISTAG (Information Society Technologies Advisory Group) al Uniunii Europene, Asociaţia Europeană pentru Tehnologia Informaţiei (European Information Technology Association), Reţeaua Europeană de Software şi Servicii (Networked European Software and Services Initiative NESSI, Camera de Comerţ Româno-Americană (AmCham), Camera de Comerţ şi Industrie Franco-Română (Chambre de Commerce et d'Industrie Franco-Roumaine), ANIS, ARIES. De asemenea, SIVECO Romania susţine în mod activ iniţiativele globale Partnership Against Corruption Intiative, United Nations Global Compact, UNESCO.

Despre Asociaţia România-Luxemburg Business Forum

România Luxemburg Business Forum este o organizaţie non profit care urmăreşte susţinerea dezvoltării relaţiilor economice dintre România şi Luxemburg prin promovarea schimburilor economice, culturale, ştiinţifice şi comerciale şi încurajarea asistenţei reciproce între membrii săi, în diferite domenii economice.

RomLux promovează, de asemenea, cooperarea dintre Camerele de Comerţ şi federaţiile profesionale din cele două ţări.

RomLux crează un mediu de comunicare permanent între cele două comunităţi de afaceri prin intermediul website-ului şi al forumului www.romlux.org.