SIVECO Romania, de două ori finalistă la European IT Excellence Awards 2008 | SIVECO Romania

SIVECO Romania, de două ori finalistă la European IT Excellence Awards 2008

Marţi, Ianuarie 15, 2008

Bucureşti, 15 Ianuarie 2008 – Recent, s-a încheiat procesul de analiză şi selecţie a principalilor candidaţi înscrişi în competiţia "IT Europa Awards”, ce îşi va desemna câştigătorii în luna februarie, la Frankfurt. În urma deliberărilor specialiştilor europeni ai competiţiei, SIVECO Romania se află pe lista finaliştilor în dublă calitate: pe de-o parte, ca dezvoltator de software, la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a soluţiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanţa. De asemenea, compania românească a obţinut nominalizarea ca finalistă la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educaţional Informatizat (SEI) în România.

Factorii principali care au determinat calificarea SIVECO Romania în finală au ţinut deopotrivă de atributele funcţionale ale soluţiilor şi de elementele de noutate pe care le implică. Soluţia SIVECO  Applications, dezvoltată de SIVECO Romania şi propusă în concurs drept o soluţie reprezentativă pentru competenţa casei româneşti de software în domeniul aplicaţiilor informatice de mare anvergură, a întrunit voturile membrilor juriului şi s-a calificat pentru marea finală.

Această decizie reprezintă un semnal important că produsele marca SIVECO sunt valoroase şi au atras atenţia experţilor europeni prin beneficiile pe care le aduc utilizatorilor lor. Este ştiut că rigorile unei astfel de competiţii sunt foarte mari. Avem încredere în  avantajele competitive pe care le asigură soluţiile noastre şi suntem hotărâţi să câştigăm de fiecare dată pariul cu performanţa, a declarat Aurora Crusti, Deputy Vice-President, Commercial Division, SIVECO Romania.

"IT Europa Awards", competiţie care recompensează producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe notabile în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice, reuneşte în etapa finală nu mai puţin de 49 de companii din 16 ţări. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Frankfurt în data de 7 februarie.

Având o activitate susţinută în sfera proiectelor informatice de calibru internaţional, SIVECO Romania şi-a consolidat reputaţia de integrator european de soluţii software pentru companiile mari şi mijlocii. Prezentarea cazului de succes Congaz SA, care a fundamentat expertiza SIVECO Romania în zona soluţiilor pentru întreprinderi, a întrunit condiţiile necesare calificării în faza superioară a competiţiei, alături de Controlware Communications din Germania, IBA Group din Belarus şi Keystone Computer Group Ltd. din Marea Britanie.

Implementarea SIVECO Applications la o societate de talia CONGAZ SA constituie o referinţă importantă pentru expertiza SIVECO Romania în informatizarea întreprinderilor. Domeniul distribuţiei şi comercializării gazelor naturale în care excelează CONGAZ SA implică o mare complexitate a procesului de informatizare, răspundere pe care dezvoltatorul român de software şi-a asumat-o cu succes.

“Prin utilizarea sistemului informatic SIVECO Applications, CONGAZ SA şi-a atins unul din principalele obiective organizaţionale: eficientizarea activităţilor din cadrul companiei, atât prin creşterea calităţii serviciilor, cât, mai ales, prin folosirea economică şi controlată a resurselor umane şi materiale. Această schimbare benefică în abordarea afacerii noastre a fost, în mod consistent, sprijinită de buna colaborare cu specialiştii SIVECO Romania şi de reuşita implementării SIVECO Applications în compania noastră” declară Augustin OPREA, Director General, CONGAZ SA.