SIVECO Romania a devenit Oracle Partner Network Platinum Level pentru al doilea an consecutiv | SIVECO Romania

SIVECO Romania a devenit Oracle Partner Network Platinum Level pentru al doilea an consecutiv

Miercuri, Septembrie 5, 2012
Oracle recunoaşte expertiza SIVECO Romania în soluţiile Oracle

SIVECO Romania a obţinut pentru al doilea an consecutiv statutul de Platinum Partner, în cadrul programului Oracle Platinum Partner (OPN). Prin obţinerea statutului de Platinum Partner, Oracle confirmă gradul înalt de expertiză şi excelenţă în vânzarea şi implementarea produselor şi tehnologiilor Oracle pe care SIVECO Romania a ales să se specializeze.

Avantajul principal pe care SIVECO Romania îl dobândeşte prin obţinerea statutului de Platinum Partner îl reprezintă posibilitatea de a facilita clienţilor săi accesul la tehnologii de vârf, care permit creşterea performanţelor de business, la costuri preferenţiale.

SIVECO Romania dispune de capabilităţi de implementare a familiei de produse ORACLE Applications, precum şi de competenţe avansate în tehnologia ORACLE.

SIVECO Romania oferă organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa unică europeană soluţia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) - SIVECO Applications 2011, bazată pe tehnologia ORACLE, utilizând baza de date ORACLE şi platforma WebLogic Suite, soluţie prezentată în arhitecturile WEB, structurată pe 3 niveluri.

În calitate de Oracle Platinum Partner, SIVECO Romania are dreptul de a revinde produsele bazate pe tehnologia Oracle, având acces la programe de specializare şi de perfecţionare ale angajaţilor, cu beneficii directe asupra serviciilor oferite clienţilor.

Datorită statutului de Platinum Partner, SIVECO Romania beneficiază de nivelul înalt de susţinere şi resurse, disponibil partenerilor OPN. Membrii Platinum  primesc suport virtual dedicat, cu scopul de a consolida planurile comune de dezvoltare şi de a susţine extinderea zonelor de specializare şi a oportunităţilor de afaceri. Printre beneficiile suplimentare se numără includerea cu prioritate în Catalogul de Soluţii OPN, integrarea gratuită a unei aplicaţii, în baza validării Oracle, acţiuni comune de marketing şi oportunităţi de afaceri, programe de perfecţionare la costuri reduse, etc. Pentru mai multe informaţii despre beneficiile statutului de OPN Platinum Partner, vizitaţi: http://www.oracle.com/us/partnerships/index.htm