SIVECO Romania este "Gold Partner" Oracle | SIVECO Romania

SIVECO Romania este "Gold Partner" Oracle

Vineri, Aprilie 9, 2010

Prin parteneriatul cu Oracle, SIVECO Romania facilitează accesul clienţilor la tehnologii de vârf folosite de cele mai mari companii din lume

Bucureşti, 9 aprilie 2010 - Demarat în 1995, parteneriatul dintre ORACLE, unul dintre liderii IT la nivel mondial şi SIVECO Romania, cea mai mare casă producătoare de software din România, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte de un real succes. Colaborarea s-a desfăşurat pe mai multe planuri: tehnic, comercial şi de marketing şi s-a dezvoltat continuu.

Compania SIVECO Romania s-a recertificat, începând cu luna martie, ca partener Oracle pe nivelul "Gold" şi îşi propune ca în 2011 să devină "Platinum Partner", cel mai înalt nivel de certificare Oracle.

SIVECO Romania face parte din programul ORACLE Partner Network (OPN) şi dispune, pe lângă competenţe avansate în tehnologia ORACLE, şi de capabilităţi de implementare a familiei de produse ORACLE Applications.

Mai mult, SIVECO Romania are un departament dedicat acestei activităţi, prin care îşi propune să combine capabilităţile produsului cu cerinţele specifice pieţei româneşti, mai ales acum, din perspectiva apartenenţei la UE.

SIVECO Romania propune organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa unică europeană şi soluţia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) - SIVECO Applications 2011, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizând baza de date ORACLE, soluţie prezentată în arhitecturile Client - Server sau pe 3 nivele.

Avantajele statutului de Gold Partner includ poziţia foarte bună în rândul partenerilor ORACLE, întâietate în fructificarea oportunităţilor de business identificate, vizibilitate mare a expertizei pe care compania o deţine în domeniul soluţiilor informatice.

În calitate de Oracle Gold Partner, SIVECO Romania are dreptul de a revinde produsele bazate pe tehnologia Oracle, având acces la programe de specializare şi de perfecţionare ale angajaţilor, cu beneficii directe asupra serviciilor oferite clienţilor.

"În fapt, acest nivel de parteneriat cu Oracle facilitează accesul clienţilor SIVECO Romania la tehnologii de vârf folosite de cele mai mari companii din lume, permiţându-le optimizarea performanţelor la costuri preferenţiale", declară Rodica Papadopol, Partner Manager în cadrul SIVECO Romania.