SIVECO Romania este "Partenerul anului 2011" pentru Microsoft | SIVECO Romania

SIVECO Romania este "Partenerul anului 2011" pentru Microsoft

Luni, Iunie 27, 2011

Această recunoaştere pozitionează compania în elita industriei IT din întreaga lume

Bucureşti, 27 iunie 2011 - SIVECO Romania a fost declarată "Partener al anului 2011", la categoria "Parteneri naţionali", în cadrul competiţiei organizate anual la Microsoft Worldwide Partner Conference.

Premiul reconfirmă profesionalismul şi experienţa SIVECO Romania în implementarea tehnologiilor Microsoft la cele mai înalte standarde.

Pentru obţinerea acestei distincţii, SIVECO Romania a concurat cu peste 3.000 de companii IT importante, parteneri globali ai Microsoft.
Premiul recunoaşte performanţa şi eficienţa SIVECO Romania în angajamentele asumate faţă de Microsoft România in calitate de partener strategic, precum şi expertiza în afaceri a companiei. Acesta va fi decernat în cadrul unei ceremonii speciale, la Los Angeles, în perioada 10-14 iulie 2011, cu ocazia desfăşurării Microsoft Worldwide Partner Conference.

Începând din 2003, Conferinţa anuală Worldwide Partner reuneşte întreaga comunitate de parteneri Microsoft.

Peste 10.000 de manageri de top şi specialişti din industria IT din 130 de ţări se întâlnesc cu acest prilej, timp de cinci zile, pentru a afla strategia de dezvoltare a produselor Microsoft în următorul an, pentru a stabili conexiuni, pentru a-şi împărtăşi cele mai bune practici şi a testa cele mai recente şi inovative produse, pentru a dezvolta noi capabilităţi si tehnici de vânzări.

"E o mare mândrie şi bucurie să primim acest titlu prestigios, care se acordă, de obicei, unor firme foarte mari, din ţări cu economie mult mai puternică decât a României. Această distincţie reconfirmă experienţa acumulată de noi în proiecte strategice împreună cu Microsoft şi ne situează în elita performerilor din domeniul IT. Avem convingerea că modelul nostru de business si soluţiile oferite de noi, bazate pe cele mai moderne tehnologii Microsoft, aduc plus valoare clienţilor noştri", a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania.

"Suntem încântaţi să recunoaştem SIVECO Romania drept partener Microsoft al anului 2011. Compania demonstrează că îşi respectă angajamentele faţă de clienţii săi, iar parteneriatul nostru pune bazele unei relaţii reciproc avantajoase", a declarat Jon Roskill, Corporate Vicepresident, Worldwide Partner Group Microsoft.

Competiţia organizată în cadrul conferinţei Microsoft Worldwide Partner este dedicată excelenţei în IT, certificând valoarea partenerilor Microsoft care dezvoltă şi implementează soluţii software inovative, pe baza tehnologiilor Microsoft.