SIVECO Romania este "Platinum" Oracle Partner | SIVECO Romania

SIVECO Romania este "Platinum" Oracle Partner

Joi, Mai 12, 2011

Prin acest nivel de parteneriat este recunoscută şi recompensată expertiza SIVECO Romania

Bucureşti, 12 mai 2011 - SIVECO Romania este Platinum Partner, nivel de parteneriat care confirmă competenţa şi gradul înalt de expertiză în vânzarea şi implementarea anumitor produse şi tehnologii Oracle pe care SIVECO Romania a ales să se specializeze.

Statutul de Platinum Partner oferă o vizibilitate foarte bună în rândul ecosistemului de parteneri ORACLE, dar şi o recunoaştere a expertizei dobândite şi totodată o preferinţă a pieţei pentru companiile ce adoptă şi folosesc cele mai inovative tehnologii.

Noua calitate de Platinum Partner asigură suport dedicat din partea echipei Oracle în întărirea şi dezvoltarea parteneriatului strategic pe termen lung pe zonele definite de specializare în beneficiul clienţilor şi pentru creşterea businessului lor. SIVECO Romania obţine astfel resursele şi susţinerea necesară pentru a se diferenţia în piaţă şi a fi apreciată pentru investiţiile făcute, ceea ce constituie un avantaj important.

Demarat în 1995, parteneriatul dintre ORACLE, lider IT la nivel mondial şi SIVECO Romania, cea mai mare casă românească de software, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte complexe dezvoltate pe mai multe planuri: tehnic, comercial şi de marketing.

SIVECO Romania face parte din programul ORACLE Partner Network Specialized (OPN-S) şi dispune, pe lângă competenţe avansate în tehnologia ORACLE, şi de capabilităţi de implementare a produselor ORACLE Applications.

SIVECO Romania propune organizaţiilor ce îşi desfăşoară activitatea pe piaţa unică europeană şi soluţia proprie ERP (Enterprise Resource Planning) - SIVECO Applications 2011, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizând baza de date ORACLE şi platforma WebLogic Suite, soluţie prezentată în arhitecturile WEB, structurată pe 3 niveluri.