SIVECO Romania a fost desemnată de Microsoft drept "Partenerul Anului" în regiunea Europei Centrale şi de Est | SIVECO Romania

Vineri, August 7, 2009

Distincţia a fost acordată pentru pentru proiectul de informatizare a educaţiei româneşti

București, 20 iulie, 2009 - SIVECO Romania a fost desemnată în finala mondială din cadrul Worldwide Partner Conference, drept "Partenerul Anului" în regiunea Europei Centrale şi de Est, pentru implementarea amplului proiect de informatizare a sistemului de învăţământ din România. În anul 2008, peste 10.000 de şcoli din România au beneficiat de laboratoare informatice în care a fost instalat sistemul de operare Windows Vista, folosind tehnici de imagine şi tehnologie Microsoft.

Worldwide Partner Conference (WPC) este un eveniment organizat de Microsoft, la care participă anual aproximativ 10.000 de delegaţi. Reuniunea are ca scop consolidarea canalelor de comunicare între parteneri, dar şi prezentarea celor mai bune proiecte şi exemple de bună practică la nivel mondial. În cadrul acestei conferinţe are loc în fiecare an şi premierea celor mai valoroşi parteneri Microsoft. Anul acesta, SIVECO Romania, Microsoft Gold Certified Partner, a fost selectată ca finalistă în cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment.

Prezent la decernarea premiilor care au avut loc în cadrul Worldwide Partner Conference 2009, Florian Ciolacu, Vice-President, International Accounts and Partners în cadrul SIVECO Romania, a declarat: "Am colaborat cu partenerii de la Microsoft România la implementarea unui proiect major pentru sistemul de învăţământ naţional, ce a presupus un efort considerabil, dar şi rezultatele au fost pe măsură. Recunoaşterea calităţii proiectelor pe care le derulăm, ne onorează, cu atât mai mult cu cât, la concursul din 2009, ne-am aflat în compania selectă a unor firme prestigioase din întreaga lume, nu doar din Europa."

În selecția celor mai performante proiecte înscrise, juriul a avut în vedere, în mod special, impactul asupra utilizatorilor dar şi capacitatea proiectului de a reprezenta un "exemplu de bună practică". Prin proiectele derulate şi distincţiile obţinute de-a lungul timpului, SIVECO Romania a confirmat în numeroase rânduri că este un furnizor valoros de soluţii ce contribuie la succesul reformei "digitale" în educaţie, la nivel mondial.