SIVECO România împreună cu Camera Agricolă Mehedinți prezintă INOVAGRIA - Soluția fermelor românești | SIVECO Romania

SIVECO România împreună cu Camera Agricolă Mehedinți prezintă INOVAGRIA - Soluția fermelor românești

Marţi, Martie 28, 2017

INOVAGRIA este cea mai nouă soluție IT de management al fermelor, realizată special pentru a răspunde nevoilor și problemelor fermierilor

SIVECO România, în colaborare cu Camera Agricolă Mehedinți, prezintă pe 28 martie 2017, începând cu ora 10:30, la hotelul Corona din Drobeta Turnu Severin, INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO România pentru managementul fermelor agricole.

În cadrul acestui eveniment, echipa departamentului eAgriculture din SIVECO România va prezenta cele mai semnificative beneficii pe care utilizarea soluției o aduce fermierilor și va demonstra în mod direct cum funcționează.

În contextul concurenței tot mai acerbe și a intensificării presiunii pentru creșterea performanței în administrarea fermelor, vor fi abordate teme ca: 

  • Eficientizarea procesului de obținere a subvențiilor APIA în sectorul vegetal și cel zootehnic;
  • Administrarea completă a contractelor de arendă;
  • Evidența la zi a terenurilor aflate în utilizare și a culturilor agricole asociate;
  • Controlul mai bun asupra resurselor folosite în administrarea fermelor prin urmărirea permanentă a lucrărilor agricole, a costurilor asociate și a profitului rezultat;
  • Întocmirea Registrului Electronic al animalelor și menținerea la zi a inventarului exploatațiilor zootehnice și animalelor din fermă. 

"Sectorul agricol este un sector cu potențial ridicat în dezvoltarea României. Soluția dezvoltată de noi, 100% integrată și 100% românească, se bazează pe experiența acumulată de echipa noastră în ultimii ani și pe cerințele exprimate de fermieri. Parteneriatul cu Camera Agricolă Mehedinți, entitate privată care reprezintă interesele agricultorilor din zonă, este deosebit de util, punând bazele unui dialog direct între noi și utilizatori. Discutând cu fermierii putem să venim cu soluții la problemele lor. Așa am ajuns la soluția pe care o oferim acum fermierilor: simulatorul GRATUIT prin care aceștia au posibilitatea să își MAXIMIZEZE SUMA FINALĂ a subvențiilor anuale", declară Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO România.

INOVAGRIA este o aplicație performantă, accesibilă și flexibilă de management al fermelor, prin care procesele agricole și zootehnice sunt mai ușor de monitorizat și de gestionat, ceea ce conduce la performanțe ridicate.

Departamentul eAgriculture din cadrul SIVECO România are o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea soluțiilor IT performante destinate sectorului agricol din România. Proiectele IT realizate de echipa eAgriculture de-a lungul timpului au dus la creșterea eficienței în gestionarea fondurilor europene pentru agricultura românească.