SIVECO Romania începe anul în forţă, cu o dublă nominalizare la Premiile European IT Excellence Awards 2011 | SIVECO Romania

SIVECO Romania începe anul în forţă, cu o dublă nominalizare la Premiile European IT Excellence Awards 2011

Miercuri, Ianuarie 26, 2011

În Marea Finală au intrat proiectele de implementare a SIVECO Applications 2011 la GRIRO şi a solutiei de eCustoms la Autoritatea Naţională a Vămilor

Bucureşti, 26 ianuarie 2011 - SIVECO Romania intră în Marea Finala European IT Excellence Awards 2011 cu două implementări de succes ale soluţiilor sale informatice: SIVECO Applications 2011 la GRIRO şi eCustoms la Autoritatea Naţională a Vămilor.

European IT Excellence Awards este una dintre cele mai prestigioase competiţii europene care selectează şi recompensează în fiecare an producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe de excepţie în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice.

"Suntem onoraţi că am intrat în competiţie directă cu jucătorii cei mai influenţi din IT-ul european. Nominalizarea de către juriul competiţiei European IT Excellence Awards a implementărilor făcute la GRIRO - unul din cei mai mari producători de utilaje tehnologice - şi la Autoritatea Naţională a Vămilor reconfirmă calitatea produselor noastre informatice, şi implicit profesionalismul specialiştilor români din IT. Sperăm să ne aflăm pe lista marilor câştigători şi să aducem încă un trofeu de excepţie pentru industria informatică din România", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.

Gala European IT Excellence Awards 2011 a selectat în etapa finală 62 de companii din 23 de ţări europene. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IT Europa, de la Hotel Marriott, ce se va desfăşura la Londra pe 10 februarie 2011.

SIVECO Romania a fost nominalizată la categoriile Independent Software Provider - Enterprise Application pentru soluţia implementată la GRIRO, şi la categoria Solution Provider - Vertical Market, pentru soluţia eCustoms implementată la Autoritatea Naţională a Vămilor.

"Intrarea în finala acestui eveniment european - unde s-au înscris 32 de ţări - reprezintă din start o mare realizare pentru orice companie", a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europe, care organizează evenimentul European IT Excellence Awards. "Participările din acest an au fost cu 30% mai mari iar calitatea înscrierilor a fost excepţională. SIVECO Romania se va afla într-o competiţie foarte dură şi îi urez să să afle printre câştigătorii care vor fi anunţaţi pe 10 februarie 2011 la Gala de Premiere".

SIVECO Romania participă în mod constant la această competiţie europeană, recunoscută prin înaltul grad de exigenţă, câştigând deja de două ori marile premii la categoriile Vertical Market. Astfel, în 2010 compania a fost câştigătoare la categoria Vertical Market Customer pentru implementarea soluţiei de informatizare la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, şi a primit titlul de "Finalist" la categoria Solution Provider pentru implementarea soluţiei de Document Management la STX RO Offshore Tulcea (fost AKER Tulcea) şi la categoria Independent Software Vendor pentru soluţia Business Analyzer la Banca Naţională a României.

În 2008, SIVECO Romania a fost declarată câştigătoare la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educaţional Informatizat (SEI) în România şi a fost nominalizată ca finalist la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a soluţiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanţa.