SIVECO Romania, la Târgul « Angajatori de top » | SIVECO Romania

SIVECO Romania, la Târgul « Angajatori de top »

Miercuri, Octombrie 29, 2008

SIVECO Romania va participa la  cea de-a cincea ediţie a celui mai mare târg de carieră din România, Târgul “Angajatori de Top”, ce va avea loc în perioada  31 octombrie - 1 noiembrie 2008, la Sala Palatului din Bucureşti.

Piaţa locurilor de muncă din IT este una dintre cele mai dinamice, astfel că recrutarea, formarea şi dezvoltarea celor mai buni angajaţi reprezintă obiective de primă importanţă pentru angajatorii IT locali.

Dezvoltarea internaţională a companiei noastre a determinat o creştere consistentă a echipei în ultimii ani, ajungându-se acum la 750 de specialişti. La Târgul “Angajatori de top” suntem interesaţi, în primul rând, să recrutăm dezvoltatori software Oracle şi Java cu experienţă. In acelaşi timp, le oferim şi tinerilor posibilitatea de a ni se alătura, SIVECO Romania fiind una dintre companiile care angajează mulţi absolvenţi. De altfel, cei mai mulţi colegi şi-au început activitatea în compania noastră ca studenţi. Li s-au încredinţat responsabilităţi în proiecte importante, de mare anvergură şi complexitate, iar acum sunt Directori de Proiect sau chiar Directori de Departament” declară Dana Bichir, Quality and Human Resources Manager.

Toţi  angajaţii SIVECO Romania au un plan de dezvoltare a carierei, în care instruirea continuă ocupă un loc esenţial.“Candidatul ideal pentru noi este pasionat de ceea ce face, riguros, creativ, performant. Investim mult în angajaţi, oferindu-le cursuri de specializare, bonusuri, team-building-uri. Salariile programatorilor SIVECO sunt aliniate nivelului din UE, iar mediul de lucru este unul plăcut şi competitiv ”, a adăugat Dana Bichir.

La SIVECO Romania, procesul de recrutare on-line este activ permanent. Mai multe informaţii pot fi obţinute vizitând secţiunea “Cariere”, pe www.siveco.ro.