SIVECO Romania livrează soluţii educaţionale de top în zona Golfului | SIVECO Romania

SIVECO Romania livrează soluţii educaţionale de top în zona Golfului

Luni, Martie 12, 2012

Compania a dezvoltat şi implementat în Emiratele Arabe Unite cea mai mare bibliotecă de conţinut educaţional în limba arabă din lume.

 

Bucureşti, 06 martie 2012 – SIVECO Romania a participat şi anul acesta la GESS Dubai, cel mai important târg educaţional din zona Golfului, pentru a prezenta ultimele inovaţii  în materie de tehnologia educaţiei. Evenimentul a avut loc în perioada 28 februarie–1 martie în Dubai şi a fost susţinut de Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite, partener al SIVECO Romania încă din anul 2007.


“Ne bucură faptul că soluţiile educaţionale implementate de noi în Emirate sunt apreciate la nivel naţional şi sunt solicitate şi de ministerele educaţiei din alte ţări din zona Golfului. Succesul proiectului se datorează expertizei SIVECO în implementarea unor soluţii complexe, ce au la bază sute de ore de muncă, o metodologie bine pusă la punct şi o colaborare impecabilă cu clientul, Ministerul Educaţiei din Emirate”, a declarat Alexandru Coşbuc, vice-preşedinte adjunct vânzări internaţionale şi directorul filialei SIVECO din Dubai.


Până în prezent, SIVECO a implementat în şcolile emirateze cea mai complexă bibliotecă educaţională de conţinut digital din lume, totalizând un număr de 7.000 de obiecte educaţionale multimedia pentru matematică, fizică, chimie, biologie, geografie şi studii emirateze. Lecţiile digitale AeL eContent sunt disponibile în arabă şi engleză şi cuprind experimente, simulări, animaţii şi clipuri, care dezvoltă curiozitatea naturală a elevilor şi oferă acestora un mediu de învăţare atractiv şi sigur.


Lecţiile sunt diponibile online, prin intermediul unui portal educaţional naţional, ce ajută la modernizarea sistemului educaţional şi fac din Emiratele Arabe un model de bună practică la nivelul Orientului Mijlociu.
 

În cadrul evenimentului au fost prezentate soluţiile educaţionale implementate în şcolile emirateze, dezvoltate de SIVECO Romania împreună cu specialişti educaţionali şi profesori locali.


“Suntem onoraţi că am fost vizitaţi la stand de decidenţi de nivel înalt din cadrul ministerelor educaţiei din numeroase ţări din Golf – Oman, Bahrain, Arabia Saudită, dar şi din alte ţări din Orientul Mijlociu. Majoritatea au fost dornici să afle cum au fost realizate lecţiile digitale, cum se folosesc concret la sala de clasă şi dacă proiectul se poate replica şi în ţara lor”, declară Florian Ciolacu, vice-preşedinte vânzări internaţionale în cadrul SIVECO Romania.


Emiratele Arabe Unite sunt cunoscute pentru investiţiile substanţiale făcute pentru modernizarea educaţiei şi sunt considerate un model de urmat de celelalte ţări din zona Golfului. Astfel, târgul educaţional GESS Dubai reuneşte anual peste 250 de companii internaţionale renumite, ce îşi prezintă resursele educaţionale destinate Orientului Mijlociu.


Recunoscută pe plan mondial ca un promotor al celor mai noi concepte în tehnologia educaţiei, SIVECO Romania implementează cu succes proiecte de informatizare a educaţiei în ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Nordul Africii şi regiunea CIS.