SIVECO Romania obţine Premiul special al competiţiei Diskobolos 2010 pentru Sistemul Educaţional Informatizat | SIVECO Romania

SIVECO Romania obţine Premiul special al competiţiei Diskobolos 2010 pentru Sistemul Educaţional Informatizat

Luni, Decembrie 27, 2010

Competiţia DISKOBOLOS promovează cele mai bune soluţii de aplicare a tehnologiei informaţiei în Sud Estul Europei

Bucureşti, 27 decembrie 2010 - Sistemul Educaţional Informatizat a obţinut "Best ICT Accomplishments 2010" la Gala Diskobolos din Serbia, la categoria Educaţie, premiu care reconfirmă statutul SIVECO Romania de lider regional în furnizarea de soluţii de eLearning. SIVECO Romania este astfel singura firmă românească recompensată în cadrul acestei competiţii, desfăşurate la Belgrad şi organizate de Uniunea Societăţilor IT din Serbia (JISA), Camera de Comerţ şi Industrie a Serbiei şi Consiliul European al Societăţilor de Informatică, precum şi de mai multe Camere de Comerţ Regionale şi Asociaţii IT. Mai mult, este al doilea an consecutiv în care soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania se regăsesc pe lista câştigătorilor acestei competiţii cu impact regional.

Competiţia DISKOBOLOS promovează de 15 ani cele mai bune soluţii de aplicare a tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor în toate domeniile de activitate în zona sud-est europeană.

Juriul ediţiei din 2010, format din 29 de specialişti din Serbia, Croaţia, Ungaria, Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Slovenia şi Belgia, au apreciat Sistemul Educaţional Informatizat ca fiind unul dintre cele mai bune sisteme IT dedicate educaţiei.

"Suntem bucuroşi că am primit această nouă distincţie pentru cel mai mare proiect de informatizare a învăţământului românesc si unul din proiectele de referinţă internaţionale în eLearning. Programul SEI are utilizatori în peste 15.000 de şcoli din România, Maroc, Azerbaijan, Cipru şi Emiratele Arabe Unite, Republica Moldova. Notorietatea şi aprecierile internaţionale deosebit de valoroase obţinute de soluţiile educaţionale furnizate de SIVECO Romania poziţionează compania noastra în elita furnizorilor de eLearning, la nivel global", a declarat Florin Ilia, Director eLearning, Vicepreşedinte Divizia Comercială în cadrul SIVECO Romania.