SIVECO Romania a obţinut certificarea ISO 9001:2008 | SIVECO Romania

SIVECO Romania a obţinut certificarea ISO 9001:2008

Luni, Septembrie 21, 2009

Certificarea demonstreză abilitatea de a furniza constant clienţilor produse şi servicii de calitate.

Bucureşti, 21 septembrie 2009 - O companie modernă este o companie ale cărei procese sunt controlate. Din acest punct de vedere, SIVECO Romania este recunoscută drept una dintre firmele software cu cel mai înalt nivel de calitate al produselor şi serviciilor oferite.

Recent, SIVECO Romania a obţinut certificarea ISO 9001:2008 din partea AFAQ-AFNOR International, una din cele 5 organizaţii internaţionale de certificare din lume. Standardul ISO 9001:2008 stabileşte cerinţele pentru sistemul de management al unei organizaţii care doreşte să demonstreze abilitatea de a furniza constant un produs/serviciu conform cerinţelor clienţilor şi cerinţelor legale, şi care vizează creşterea satisfacţiei clienţilor prin aplicarea efectivă a sistemului, inclusiv a îmbunătăţirii continue a sistemului.

SIVECO Romania este certificată din 1999, fiind auditată anual în privinţa respectării standardelor implementate.

"SIVECO Romania este printre foarte puţinele companii din Romania care a a obţinut noua certificare ISO 9001:2008, ce demonstrează angajamentul faţă de cerinţele curente şi viitoare ale clienţilor noştri, dar şi transparenţa întregii noastre activităţi", a declarat Daniela Bichir, Vicepreşedinte Calitate si Resurse Umane în cadrul SIVECO Romania.

Familia de standarde ISO 9000 a fost elaborată pentru a ajuta organizaţiile să proiecteze, să implementeze şi să conducă eficient sistemele de management al calităţii.

Beneficiile implementarii unui astfel de sistem sunt câştigarea încrederii şi satisfacţiei clientilor, precum şi transparenţa şi eficienţa proceselor interne ale organizaţiei.