SIVECO Romania participă la cel mai mare târg IT din Regiunea Golfului | SIVECO Romania

SIVECO Romania participă la cel mai mare târg IT din Regiunea Golfului

Miercuri, Octombrie 21, 2009

În cadrul GITEX TECHNOLOGY din Dubai compania noastră prezintă soluţia de eLearning AeL.

Bucureşti, 21 octombrie 2009 - Săptămâna tehnologiei s-a mutat în Emiratele Arabe Unite. SIVECO Romania participă la Târgul Gitex, cea mai importantă manifestare din domeniul IT din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia de Sud, care are loc în aceste zile la Dubai. Peste 3.000 de companii din toată lumea oferă vizitatorilor cele mai noi produse şi servicii din domeniul tehnologiei informaţiei, educaţiei şi inovării

SIVECO Romania prezintă soluţia de eLearning şi modul în care aceasta a fost implementată în şcolile din Emiratele Arabe Unite. Notorietatea soluţiei AeL, precum şi recunoaşterile internaţionale obţinute de-a lungul timpului, recomandă SIVECO Romania drept unul dintre cei mai importanţi furnizori şi integratori de soluţii eLearning din Europa.

"Prin participarea la acest eveniment avem ocazia să ne întâlnim cu specialişti din zona soluţiilor dedicate educaţiei şi să interacţionăm direct cu beneficiarii produselor noastre, elevi şi profesori din şcolile din Dubai. Prezenţa SIVECO Romania pe piaţa din Golf este una importantă. Departamentul IT din cadrul Ministerului Educaţiei din Emiratele Arabe Unite şi compania noastră au devenit de anul trecut parteneri în dezvoltarea proiectului pentru sprijinirea procesului de predare şi învăţare în şcolile publice din Dubai prin introducerea utilizării celor mai moderne tehnologii digitale. Soluţia educaţională implementată de noi încurajează învăţământul modern, oferind acces elevilor la animaţii multimedia interactive şi experimente virtuale. Toate sunt concepute ca instrumente adiţionale, pentru a-i motiva pe elevi să înveţe. Profesorii pot preda pe tabla interactivă, sporind astfel atractivitatea orei de clasă", a declarat Alexandru Coşbuc, Vice Preşedinte Adjunct şi Manager de Vânzări în Regiunea Golfului, în cadrul SIVECO Romania.

Soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania acoperă o arie extrem de largă: de la crearea de conţinut educaţional interactiv, la dezvoltarea de platforme de eLearning şi portaluri educaţionale şi se adresează unui public extrem de variat: elevi, profesori, studenţi, angajaţi, factori de decizie din sistemul educaţional etc.

AeL este gândit ca un suport de curs ce permite învăţarea în clasă, dar şi ca un produs de viitor, portabil pe device-uri mobile, ce oferă elevilor posibilitatea de a învăţa oriunde şi oricând.

Soluţia de eLearning AeL este utilizată la ora actuală în peste 15.000 de şcoli din Europa, Orientul Apropiat, Africa şi CSI, având peste 7 milioane de utilizatori. Biblioteca AeL eContent este una dintre cele mai bogate din lume, conţinând peste 3.700 de lecţii interactive, ce acoperă 21 de materii şi include peste 16.000 de momente individuale de învăţare.

Odată cu 2005, SIVECO Romania a devenit un nume de referinţă pe harta mondială a învăţământului asistat de calculator, cu ocazia World Summit for Information Society. SIVECO Romania a devenit atunci prima companie din România care a primit Premiul I la secţiunea eLearning, iar lecţiile interactive AeL, disponibile în toate şcolile din România, au primit titlul de "cel mai bun conţinut educaţional din lume" într-o competiţie la care au concurat proiecte din 168 de ţări.

SIVECO Romania participă la târgul GITEX Dubai alături de reprezentanţi ai Ministerului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi în calitate de membru al Asociaţiei Române pentru Industria Electronică şi Software ARIES.