SIVECO Romania a participat la zilele tehnologiei educaţiei din Orientul Mijlociu | SIVECO Romania

Joi, Octombrie 27, 2011

Târgul educaţional BETT Middle East şi-a deschis porţile pentru zeci de mii de vizitatori din zona Golfului

Bucureşti, 27 octombrie 2011 - Obiecte educaţionale tridimensionale, conţinut pe dispozitive multi-touch, laboratoare virtuale şi realităţi augumentate - acestea sunt ultimele inovaţii prezentate de SIVECO Romania la BETT Middle East, cel mai important eveniment regional din sfera tehnologiei educaţiei.

Împreună cu partenerul său, Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite, SIVECO Romania a demonstrat publicului din zona Golfului ultimele realizări în domeniul educaţiei asistate de calculator. Vizitatorii au putut asista la lecţii susţinute de profesori locali în cadrul unui laborator virtual, exact ca la ora de clasă. Cei interesaţi au testat lecţiile educaţionale multimedia în limba arabă şi engleză, dezvoltate special pentru şcolile din Emiratele Arabe Unite.

"Suntem mândri că am implementat în şcolile emirateze cea mai mare librărie de conţinut digital în limba arabă din lume, ce cuprinde peste 7.000 de obiecte educaţionale. Proiectul este considerat un exemplu de succes la nivel naţional şi prezintă un mare interes şi pentru alte ţări din zona Golfului, ce îşi propun îmbunătăţirea sistemului educaţional." declară Alexandru Coşbuc, Vice-preşedinte adjunct vânzări internaţionale şi Manager în zona Golfului, în cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania este o prezenţă activă în zona Golfului, fiind partener cu Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite încă din anul 2008. Lecţiile digitale implementate în şcolile emirateze abordează subiecte de studiu precum matematică, ştiinţe, limba arabă şi studii patriotice şi includ resurse multimedia cum ar fi animaţii, experimente şi simulări, menite să ofere elevilor o experienţă de învăţare eficientă şi atractivă.

Considerat un pionier în inovaţii tehnolologice pentru educaţie, SIVECO Romania participă în fiecare an la evenimentele internaţionale destinate educaţiei, pentru a prezenta ultimele realizări în domeniu. În prezent, compania derulează proiecte educaţionale de succes în tări din Europa, Orientul Mijlociu, Orientul Apropiat şi ţările CIS.

BETT Middle East a avut loc în perioada 25-26 octombrie, la Abu Dhabi, sub patronajul Abu Dhabi Education Council (ADEC) şi reprezintă principala platformă de întâlnire a factorilor decizionali din educaţie din zona Golfului cu cei mai importanţi furnizori de soluţii educaţionale din întreaga lume.