SIVECO Romania a prezentat în faţa Comisiei Europene expertiza sa în implementarea proiectelor de informatizare a educaţiei | SIVECO Romania

SIVECO Romania a prezentat în faţa Comisiei Europene expertiza sa în implementarea proiectelor de informatizare a educaţiei

Vineri, Iulie 8, 2011

Grupul de lucru a fost condus de Robert Madelin, director general pentru Societatea Informaţională şi Mass-Media

Bucureşti, 8 iulie 2011 - Onorând invitaţia Comisiei Europene, echipa SIVECO Romania a prezentat recent, în faţa unei comisii de experţi, proiectele sale complexe de eLearning destinate îmbunătăţirii educaţiei , recunoscute ca exemple de bună practică în ţări din întreaga lume, precum şi experienţa dobandită în implementarea acestor soluţii. Discuţiile s-au concentrat pe importanţa pe care Comisia Europeană o acordă programelor de eLearning, în acord Agenda Digitală şi cu politicile Europene pentru educaţie.

SIVECO Romania a fost reprezentată la discuţii de către Radu Jugureanu, directorul departamentului de conţinut digital educaţional şi de către Ştefan Morcov, Vice-Preşedinte.

Grupul de experţi din partea Comisiei Europene a fost condus de Robert Madelin, director general pentru Societatea Informaţională şi Mass-media.

Prezentarea expertizei companiei a fost primită cu deosebit interes de către experţii Comisiei Europene, iar discuţiile purtate au atins subiecte de mare actualitate precum factorii care determină succesul unor proiecte complexe de eLearning şi exemplele de bună practică în domeniul educaţiei, la nivelul ţărilor europene.

"SIVECO Romania propune o abordare modernă şi inovativă în învăţarea asistată de calculator, prin implementarea unor soluţii integrate şi flexibile de eLearning, dezvoltate de-a lungul a 12 ani de experienţă de echipa noastră de specialişti, cu competenţe solide în implementarea de programe eLearning, suport tehnic şi asistenţă, instruire, raportare, managementul schimbării şi comunicare", a declarat Ştefan Morcov.