SIVECO Romania primeşte Ruban d’Honneur pentru excelenţă în exportul de produse şi servicii software | SIVECO Romania

SIVECO Romania primeşte Ruban d’Honneur pentru excelenţă în exportul de produse şi servicii software

Luni, Ianuarie 14, 2013

În cadrul competiţiei European Business Awards au fost desemnate cele mai dinamice 100 de companii europene, distinse cu prestigiosul premiu Ruban d’HonneurEuropean Business Awards

SIVECO Romania a primit cel de-al treilea său titlu Ruban d’Honneur în cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards, fiind astfel apreciată drept una dintre cele mai de succes companii la nivel european pentru activitatea de export de produse şi servicii software. 

“Suntem deosebit de mândri că am câştigat acest premiu important, cu atât mai mult cu cât este pentru a treia oară când SIVECO Romania este recunoscută la European Business Awards drept una dintre cele mai performante companii din comunitatea de afaceri europeană. Aceste distincţii, câştigate în cadrul unor competiţii de prestigiu, foarte disputate, confirmă valoarea echipei SIVECO şi competitivitatea proiectelor noastre la nivel internaţional“, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General, SIVECO Romania.

Juriul competiţiei European Business Awards este format din lideri de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic şi jurnalişti. Ei au analizat pe parcursul ultimelor două luni aplicaţiile înscrise de cele 200 de companii desemnate campioni naţionali în faza anterioară a competiţiei. Cele mai bune dintre acestea au fost distinse cu titlul Ruban d’Honneur, datorită realizărilor excepţionale obţinute în afaceri, dinamicii evoluţiei lor şi aplicării standardelor etice şi de calitate.

În ediţia din acest an a competiţiei au fost introduse noi elemente de departajare în procesul de jurizare. Astfel, fiecare concurent a avut posibilitatea să încarce pe website-ul competiţiei o prezentare video, astfel încât publicul larg să poată să voteze compania favorită.

"Elementul de susţinere video introdus în această ediţie a competiţiei a permis juriului nostru de experţi să înţeleagă mai bine strategiile de afaceri ale tuturor concurenţilor şi să îşi fundamenteze deciziile în baza unor informaţii mai detaliate şi specifice legate de fiecare companie în parte", a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.

Despre European Business Awards
European Business Awards este o competiţie care recunoaşte şi  promovează excelenţa, cele mai bune practici şi inovaţia şi etica în comunitatea de afaceri europeană. Aceasta se conformează direcţiilor Uniunii Europene şi ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei.

European Business Awards s-a impus rapid ca distincţie importantă în mediul de afaceri european şi este recunoscut ca o platformă de top pe continentul nostru.

European Business Awards urmăreste trei scopuri mari şi distincte:

  • Generează exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeană
  • Creeaza notorietate şi susţine personalităţile şi organizaţii de succes
  • Propune studii de caz şi modalităti de  dobândire a expertizei, împărtăşite de organizaţii cu performanţe excepţionale.

European Business Awards beneficiază de suportul: RSM International, Infosys, Millicom International Cellular S.A. şi UK Trade & Investment (UKTI).