SIVECO Romania se numără printre finaliştii de top, în cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment | SIVECO Romania

Miercuri, Iunie 24, 2009

SIVECO Romania a fost selectată ca finalistă în cadrul premiilor Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 la categoria Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment.

Bucureşti, 24 Iunie 2009 - Ne onoreză această distincţie care vine să confirme importanţa colaborării pe care o avem cu Microsoft. Cu sprijinul tehnologiilor de la Microsoft putem să oferim clienţilor noştri servicii şi produse de calitate în domeniul educaţiei. Suntem fericiţi să ne aflăm în topul finaliştilor, demonstrând că expertiza acumulată în proiecte dificile şi de anvergură ne poziţionează drept furnizori de elită în domeniul IT&C", a declarat Florin Ilia, Vicepreşedinte Comercial, SIVECO Romania.

Premiile vor fi acordate în cadrul mai multor categorii, iar câştigătorii vor fi desemnaţi din aproape 2.000 de concurenţi din întreaga lume. Premiul pentru Partenerul Anului la categoria "Advanced Infrastructure Solutions, Windows Desktop Deployment" recunoaşte expertiza şi rezultatele obţinute de companiile care şi-au sprijinit clienţii să migreze către Windows Vista Optimized Desktop. Pentru a fi eligibili pentru acest premiu partenerii trebuie să fi implementat cu succes tehnologii Microsoft - Windows Vista, Pachetul Microsoft Desktop Optimization şi System Center cu ajutorul cărora clienţii lor să poată gestiona eficient, cu costuri mai mici echipamentele IT şi la rândul lor să ofere suport utilizatorilor, să folosească soluţii de securitate şi să implementeze noi aplicaţii.

Pentru a candida la acest premiu partenerii trebuie:
• Să aibă competenţe în "Advanced Infrastructure Solutions", specializarea Windows Desktop Deployment
• Să fi completat informaţii referitoare la soluţia nominalizată în programul Partner Solution Profiler.

"Partenerii sunt cheia către promovarea inovaţiei în afaceri prin utilizarea tehnologiilor de top, precum şi promotorii acelor soluţii care îi ajută pe clienţi să minimizeze costurile," a declarat Allison L. Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. "Felicitări finaliştilor WPC 2009 care au demonstrat un nivel superior de expertiză şi o atenţie specială pentru proiectele care aduc valoare adaugată clienţilor. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum aceşti parteneri vor valorifica potenţialul lor nelimitat, continuând să le ofere clienţilor lor, soluţii Microsoft de clasă mondială."

Premiile Microsoft Worldwide Partner Conference sunt acordate partenerilor care au dezvoltat şi implementat în ultimul an soluţii excepţionale bazate pe tehnologii Microsoft.