SIVECO Romania şi Gala Business Magazin, împreună pentru viitorul mediului de afaceri | SIVECO Romania

Joi, Iunie 2, 2011

Marţi, 31 mai 2011, SIVECO Romania, cea mai mai mare companie de IT&C din România, a susţinut din poziţia de Gold Sponsor Gala Business Magazin

Bucureşti, 2 iunie 2011 - Premierea profesionalismului, bucuria de a fi împreună şi admiraţia performanţei au fost, şi în acest an, ingredientele unui eveniment prestigios.

SIVECO Romania a decis susţinerea acestui eveniment pentru a transmite mesajul bucuriei de a spijini un mediu de afaceri dinamic şi performant în care, an de an, este recunoscut profesionalismul tinerilor manageri. În acest context, compania a oferit premiul secţiunii "Cel mai de succes tânăr manager - servicii" domnului Fady Chreih, Director Executiv, Regina Maria.

"SIVECO Romania este onorată să poată susţine această ediţie a Galei Business Magazin. Suntem bucuroşi să fim alături de atâţia tineri manageri, de profesionalism şi de energie pozitivă. Îi felicităm pe organizatori pentru realizarea acestui eveniment. Compania noastră acorda un interes deosebit progresului în domeniul serviciilor medicale valorizand atent competentele sale în aceasta direcţie. Câştigătorii premiului pe care am avut onoarea să îl acordăm au facut o regulă din servicii medicale personalizate şi performante. suntem onoraţi să putem oferi premiul unui reprezentant al acestor servicii, Reţeaua privată de Sănătate «Regina Maria»", a declarat, în momentul decernării premiului, Dragoş Dobran, Director Department eHealth, SIVECO Romania.

Recunoscând performanţa celor mai valoroşi tineri manageri din România, Gala Business Magazin consolidează efortul de integrare şi de stimulare a celor mai preţioşi tineri manageri. Performanţele care au făcut din SIVECO Romania cea mai importantă companie de IT&C din ţară au fost construite prin stimlarea şi încurajarea performanţelor tinerilor manageri ai companiei. Şi din acest motiv, SIVECO Romania a fost onorată să poată sprijini un eveniment dedicat celor de care depinde viitorul mediului de afaceri.