SIVECO Romania şi Sword Technologies Luxembourg au semnat două contracte cu Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene | SIVECO Romania

SIVECO Romania şi Sword Technologies Luxembourg au semnat două contracte cu Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene

Marţi, Decembrie 13, 2011

Consorţiul va furniza servicii de dezvoltare şi mentenanţă software pentru diferite aplicaţii informatice

Bucureşti, 13 decembrie 2011 - SIVECO Romania este selectată încă o dată să joace un rol important în furnizarea de servicii IT pentru instituţiile Uniunii Europene, reconfirmând astfel poziţia sa puternică în industria software europeană.

Consorţiul format de Sword Technologies Luxembourg şi SIVECO Romania va furniza Oficiului de Publicaţii al Uniunii Europene servicii de dezvoltare şi mentenanţă software pentru diferite aplicaţii IT. Contractele au fost încheiate pe o perioadă de patru ani.

Primul contract, "Suport şi aplicaţii administrative specializate", acoperă dezvoltarea, îmbunătăţirea şi mentenanţa pentru aplicații noi sau existente. Un al doilea contract se referă la suport şi adaptare pentru sisteme informatice bazate pe Oracle Financials.

Cele 2 loturi de servicii au fost estimate la un total de 1.99 milioane de euro.

Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene publică zilnic Jurnalul Oficial al Uniunii Europene în 23 de limbi; este de asemenea mandatat să publice Raportul General de Activitate al Uniunii şi are un rol cheie în comunicarea iniţiativelor şi activităţilor acesteia. Serviciu inter-instituțional însărcinat cu publicarea pentru instituțiile europene, Oficiul de Publicaţii are sarcina de a oferi servicii de cea mai buna calitate clienţilor săi, necesitând astfel cele mai performante instrumente.

Pentru realizarea acestor contracte, SIVECO Romania se va baza pe experienţa sa de 20 de ani în proiecte implementate în domeniile de eGuvernare şi eBusiness, educaţie, sănătate şi servicii vamale, pentru organizaţii publice şi private de pe 3 continente, în ţări ca Germania, Belgia, Luxemburg, Franţa, USA, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Moldova, Maroc, Azerbaijan, Liban, Bulgaria, Turcia.

"Dezvoltarea afacerilor noastre în Europa este un obiectiv important în evoluţia companiei noastre, care doreşte să devină un lider european în furnizarea de proiecte IT complexe integrate. Expertiza noastră în proiecte finanţate de UE este deja considerabilă, atât în ţările candidate cât şi în ţările membre - fonduri structurale, PHARE, IPA, proiecte de cercetare finanţate de Programele Cadru 6 si 7, Leonardo da Vinci si Socrates, servicii informatice pentru instituții europene centrale precum Agenția Executivă pentru Sănătate și Consumatori / Direcția Generală Sănătate și Consumatori a Comisiei Europene, Oficiul de Publicații al UE, Eurostat, Direcția Generală Dezvoltare și Cooperare - EuropeAid, Banca Europeană pentru Investiții. Prezenţa noastră constantă ca furnizor direct de servicii pentru instituţiile UE reconfirmă calitatea soluţiilor şi a experţilor noştri", spune Ştefan Morcov, Vice Preşedinte al SIVECO Romania.