SIVECO Romania susţine constant şi activ iniţiativele care combat fenomenul violenţei | SIVECO Romania

Marţi, Septembrie 23, 2008

Pentru al treilea an consecutiv, compania SIVECO Romania a fost desemnată „Cel mai bun partener” al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Prin această distincţie Poliţia Municipiului Bucureşti răsplăteşte eforturile companiei de “susţinere a activităţilor de pregătire antiinfracţională şi antivictimală a populaţiei”.

Rezultatele foarte bune obţinute prin campaniile derulate împreună cu Poliţia Municipiului Bucureşti, cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, cu companii şi ONG-uri preocupate de această temă fierbinte a societăţii noastre  au condus la construirea unui parteneriat durabil ce urmăreşte combaterea violenţei în şcoli, în familie, pe stradă -  prin responsabilizarea cetăţenilor, elevi, profesori, părinţi, ziarişti, opinia publică în general.

Apreciem în mod deosebit inteligenţa iniţiativelor şi consecvenţa Poliţiei Municipiului Bucureşti în prevenirea fenomenului infracţionalităţii şi suntem onoraţi să fim parteneri în acest demers civic”, a declarat Anca Crahmaliuc, Marketing & Communication Manager în cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania, alături de ONG-uri, companii private, reprezentanţi ai mediului de afaceri, promovează constant ideea că numai prin educaţie şi prin stimularea implicării în demersurile de îmbunătăţire a vieţii comunităţii poate fi combătut fenomenul violenţei – în orice formă şi în orice mediu s-ar manifesta ea.

Pe baza experienţei obţinute în urma implementării unor proiecte majore în domeniul educaţiei, SIVECO Romania încearcă să identifice modalităţile cele mai eficiente prin care utilizarea tehnologiilor moderne vine în sprijinul educaţiei şi a combaterii fenomenelor negative din societate.

Alături de iniţiativele educaţionale demarate de companie în cadrul Centrului Virtual de Excelenţă SIVECO, proiectele desfăşurate împreună cu Poliţia Municipiului Bucureşti contribuie la promovarea calităţii în educaţie, dar şi la modelarea, prin educaţie, a comportamentului şi caracterului elevilor.