SIVECO Romania: triplă nominalizare la European IT Excellence Awards 2010 | SIVECO Romania

SIVECO Romania: triplă nominalizare la European IT Excellence Awards 2010

Joi, Februarie 11, 2010

Trei proiecte importante dezvoltate de compania noastră au atras atenţia juriului prestigioasei competiţii

Bucureşti, 11 februarie 2010 - SIVECO Romania este singura companie nominalizată în acest an de trei ori în celebra competiţie European IT Excellence Awards 2010!

European IT Excellence Award este o competiţie care selectează si recompensează producătorii şi distribuitorii de software din Europa cu cele mai importante performanţe în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice.

În acest an, compania SIVECO Romania a primit titlul de Finalist la categoria Vertical Market Customer pentru implementarea soluţiei de informatizare pentru Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură, la categoria Solution Provider pentru implementarea soluţiei de Document Management la STX RO Offshore Tulcea (fost AKER Tulcea) şi la categoria Independent Software Vendor pentru soluţia SIVECO Business Analyzer la Banca Naţională a României.

"Juriul a fost impresionat de calitatea aplicaţiilor şi de modul în care acestea au fost pregătite. Cu finalişti din 16 ţări, aceste premii demonstrează competenţele IT din spaţiul european", a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa.

Numărul şi calitatea proiectelor prezentate în acest an sunt extrem de ridicate, în contextul în care industria IT&C este principalul factor de modernizare a societăţii şi a întreprinderilor în Europa.

Gala 2010 reuneşte în etapa finală 54 de companii precum Vodafone, NESS Technologies, CTI Group, Citrix, Wavex Technology Ltd, Info-Quest S.A, The Planet Group etc. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Londra pe 25 februarie 2010.

"Suntem onoraţi atunci când calitatea proiectelor companiei noastre este recunoscută în competiţii de asemenea anvergură şi ţinuta. Se ştie cât este de acerbă concurenţa pe piaţa europeană, cât de mare este valoarea competitorilor şi a proiectelor lor. In mod obiectiv, exigenţa juriului unei competiţii precum European IT Excellence Awards este foarte ridicată, pe măsura responsabilităţii cu care a fost investit. Ne dorim ca, datorită soluţilor noastre, la rândul lor şi beneficiarii noştri să primească recunoaşteri ale performanţelor lor, devansându-si concurenţii", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.

SIVECO Romania a mai intrat în finala marilor finalişti şi în 2008. Atunci, compania noastră a fost nominalizată ca finalist la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a soluţiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanţa, şi a fost declarată câştigătoare a competiţiei European IT Excellence Awards 2008 la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educaţional Informatizat (SEI) în România.